Canon VB-H43

VB-H43

VB-T43 Full HD PTZ IP-sikkerhedskameraet kombinerer en imponerende 240x zoom, funktionalitet i svag belysning og hurtig autofokus. Fleksible installationsmuligheder til indendørs og udendørs brug.

VB-H43

Fordele

  • Tag klare, detaljerede billeder i Full HD-opløsning ved op til 30 fps
  • Opnå større overvågningsfleksibilitet med fuld panorering, tilt og zoom
  • Få glæde af 20x optisk zoom fra et kompakt objektiv
  • Fremragende ydeevne under vanskelige lysforhold og automatisk SSC
  • Fleksibel overvågning og optagelse med dobbelte H.264-streams

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon VB-H43

Enestående billedkvalitet og klassens bedste optik


Beskyt og overvåg dit område i Full HD med enestående billedkvalitet, der drager fordel af Canons DIGIC DV III-billedprocessor. VB-H43 har et effektivt 20x optisk zoomobjektiv med 12x digital zoom, hvilket giver en samlet zoom på 240x. Objektivet har et 60,4° bredt synsfelt (i den brede ende) og hurtig autofokus. Panorer, tilt og zoom eksternt for at udnytte Full HD-videoopløsning med fremragende ydeevne i svag belysning.

Imponerende ydeevne for video


Canons DIGIC NET II-netværksprocessor har en H.264-kodeenhed, som skaber højkomprimerede videoer i høj kvalitet. Samtidig giver forbedret støjreduktionskontrol (NR) og farvegengivelse dig synlige farver, selv ved svag belysning. Auto Smart Shade Control (Auto-SSC) giver bedre visning af forgrundsmotiver i lyse modlysbilleder. Produktklassens førende ydeevne ved svag belysning og tydelig dag/nat-funktion sikrer gode resultater i mange forskellige omgivelser.

Intelligent med fokus på sikkerhed


Intelligente funktioner hjælper med at identificere foruroligende situationer ved at analysere forskelle mellem forskellige områder. Det er muligt at bruge op til 15 funktioner samtidigt på ét kamera. Et udvalg af seks forskellige intelligente funktioner omfatter registrering af objekter i bevægelse, registrering af efterladte objekter, registrering af fjernede objekter, registrering af manipulation med kameraet, registrering af forbipasserende og registrering af lydstyrke. Registreret aktivitet kan indstilles til at aktivere optagelse, uploade billeder til en server eller til at sende en e-mail-meddelelse. Med et SD-kort kan du gemme og gennemse alarmoptagelser uden først at downloade indholdet til en pc. SSL/TLS-kryptering sikrer en sikker forbindelse mellem kamera og server.

Forbedret kompatibilitet og brugervenlighed


Overholdelse af den nyeste ONVIF V2.4 Profile S gør det nemt at lave en løsning med ONVIF-kompatibel software til videostyring. Canon understøtter også ubesværet integration via brug af Canons netværkskamera-SDK og specifikation af HTTP-protokol.

Nem og fleksibel installation


Kameraet kan anvendes i flere indendørs og udendørs installationer ved at installere det ved hjælp af forskellige huse eller beslag (tilbehør). VB-H43 kan forsynes med strøm fra flere forskellige kilder: PoE, 12 V DC eller 24 V AC.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon VB-H43, dets funktioner og hvad det kan.

DIGIC NET II

Effektiv netværksbehandling

Digic DV III

Styrer billedkvalitet og kontrol

Full HD

Full HD-opløsning

PTZ

Pan Tilt Zoom

Drag to move

Nem PTZ-kontrol

Area zoom

Nem målretning

Preset Tours

Automatiseret patruljering

Auto DayNight

Aftageligt IR-filter

Intelligent Function

Analyse af videoindhold

Power over Ethernet

Strøm via Ethernet

SD Card

Edge recording

CCMT

Styring af flere kameraer

  • VB-H43 hovedenhed
  • Netstik
  • Installations-cd-rom
  • Installationsvejledning
  • Folder med garantibevis

Beregner af synsvinkel

Værktøj til at beregne nødvendig diskplads

Camera Layout Simulator (CLS)