Erhverv

Canons teknologiske styrke

Vores udvalg af netværkskameraer bruger de berømte teknologiske innovationer, som findes i vores professionelle Cinema-kameraer, hvor billedbehandling i høj kvalitet og gennemprøvet objektivteknologi er designet til at holde dig informeret.

Canon Technology Strengths_Billboard

Berømt objektivteknologi

Takket være Canons optiske teknologi bruger vores netværkskameraer hurtige, lysstærke objektiver og leverer rene, skarpe billeder med minimal forvrængning.

High UD-linseelementer (Ultra Low Dispersion) med højt brydningsindeks fjerner fejl med kromatisk aberration, som er udbredt i objektivenheder med høj forstørrelse, hvilket minimerer barrel- og pincushion-forvrængning og giver naturligt udseende billeder i høj opløsning fra kant til kant på tværs af zoomområdet.

Hvis du får brug for at supplere forholdene med brug af infrarød belysning, forbedrer en linsebelægning for korrektion af infrarødt lys følsomheden, kontrollerer billedtræk og overstråling og forbedrer kameraets ydeevne i svagt lys.

Renowned lens technology_1_370
Standard vidvinkelobjektiv
Renowned lens technology_2_370
Højtydende objektiv med minimal forvrængning

Sensorteknologi

CMOS-sensorer er et centralt element i alle netværkskameraer. Ved brug af egne teknologier er Canons sensorer designet til at kombinere høj følsomhed og høj billedkvalitet med kun lidt støj.

På grund af efterspørgslen efter ultrahøj følsomhed og ultrahøj opløsning bruges disse sensorer på mange områder, såsom medicinsk forskning og overvågning samt i vores netværkskameraer.

Billedbehandling

Image processing


De dobbelte billed- og netværksprocessorer DIGIC DV III og DIGIC NET II sikrer enkel optagelse, behandling, kodning og transmission af billeder.

DIGIC DV III-motoren, som også anvendes i Canons professionelle Cinema EOS-filmkameraer, giver fremragende videokvalitet, støjsvag, jævne overgange plus levende og nøjagtig farvegengivelse - især ved svagt lys.

Billedanalyse

Intelligent videoanalyse i kameraet giver analyse af mulige sikkerhedsbrister i realtid. Op til 15 områder i en scene kan udpeges til registrering ved hjælp af 8 forskellige algoritmer, herunder registrering af indtrængende personer eller skrig.

Dette omdefinerer traditionelle alarmregistreringsmetoder ved at reducere falske alarmer, øge effektiviteten og reducere lagringsbehovet, ved kun at aktivere optagelse, når truslerne er reelle.

Funktionen Tilknyttede hændelser gør det muligt logisk at kombinere alarmer, så de udløses under bestemte betingelser.


Image Analysis

Miniaturemekatronik

Miniaturised Mechatronics


Vores styrke indenfor miniaturemekatronik (computerkontrollerede elektromekaniske undersystemer) giver os mulighed for at udvikle produkter med klare fordele for vores kunder.

Et sådant system er fjernkonfigurationsmuligheden for vores netværkskameraer - PTRZ.

Når kameraet er installeret og forbundet til et netværk kan kameraets position og synsvinkel justeres elektronisk med værktøjet til indstilling af kameravinkel. Kameraets retning kan ændres intuitivt ved at trykke på vippe-/dreje-knapperne samt skyderne for rotation og zoom, som vises i justeringsvinduet. Det gør det muligt for en person at færdiggøre konfigurationen, hvilket både sparer tid og penge.