Erhverv

Systemdesignværktøjer

Disse værktøjer vil hjælpe dig med at designe en skræddersyet løsning til ethvert scenario.
Vær opmærksom på, at Canon koncernvirksomheden Axis Communications nu er ansvarlig for salg og support af Canon netværkskameraer ›

Systemdesignværktøjer

Værktøj for nødvendig diskplads

Fastlæggelse af påkrævet lagringsplads og båndbredde er en vigtig del i udformningen af alle overvågningsløsninger i et netværk. Ved at bruge dette enkle beregningsværktøj kan du vælge blandt et udvalg af codecs, billedhastigheder og opløsninger for at fastlægge påkrævet lagringsplads.

Værktøj til synsvinkel

Ved at maksimere de brede synsvinkler kan projektomkostningerne reduceres. Vælg ganske enkelt det rette kamera, den passende opløsning og genstandens størrelse, så beregner dette værktøj alle de detaljer, du har brug for.

Camera Layout Simulator

Camera Layout Simulator vil hjælpe dig med at designe et skræddersyet layout til ethvert scenario. Du skal bare uploade plantegninger, indstille skalaen og trække og slippe kameraerne over på plantegningen.

Canon Camera Management Tool (CCMT)

CCMT er et enkelt og effektivt værktøj, som er designet til nem indstlling og konfiguration af din overvågningsløsning. Med værktøjer til grundlæggende indstillinger og mere komplekse og avancerede kameraindstillinger er CCMT højst sandsynligt det eneste værktøj, som din installationsansvarlige får brug for ved installation af løsningen.

Værktøj til indstilling af kameravinkel (PTRZ)

Værktøj til indstilling af kameravinkel har et intuitivt brugerinterface, som giver fjernadgang til PTRZ-kameraers synsvinkel, zoom og fokusering.

PTRZ-kameraer:
VB-M600D/VE, VB-M620D/VE, VB-M640V/VE, VB-M641V/VE,
VB-H610D/VE, VB-H630D/VE
VB-M700F, VB-M741LE, VB-M740E
VB-H710F, VB-H730F

Værktøj til kameratilbehørskompatibilitet

Dette interaktive Excel-regneark vil hjælpe dig med at finde det tilbehør og udstyr, du kan få brug for til en række monteringsmuligheder.

VMS-kompatibilitetstabel

Som et resultat af et globalt integrationsprogram er Canons netværkskameraer kompatible med et bredt og voksende antal Video Management Software- (VMS) og Network Video Recorder-løsninger (NVR) fra tredjeparter. Download det nyeste Excel-regneark for yderligere oplysninger.

Support til dit netværkskamera

Download software, firmware, vejledninger og fejlfinding for dit kamera.

Søg efter tidligere NVS-kameraer

Find specifikationer og oplysninger om kompatibelt tilbehør til tidligere NVS-modeller i vores afsnit for udgåede produkter.