Erhverv

PTZ-kameraer

Med nem betjening kan du overvåge vidtstrakte områder, og følg motiver nemt med vores kameraers funktioner til panorering, tilt og zoom. Disse modeller, der er nemme at sætte op og har et bredt synsfelt, er ideelle til f.eks. trafikkontrol, gadeovervågning og indkøbscentre.

Bredt synsfelt

Hvor overvågning spænder over store områder, giver panorering-, tilt- og zoom-funktionerne (PTZ) i disse modeller fuldt udbytte. Store områder kan hurtigt overvåges - manuelt eller automatisk - og motiver kan nemt spores og kontrolleres. Når yderligere kontrol er påkrævet, giver den effektive zoomfunktion detaljerede nærbilleder i høj kvalitet, selv i svag belysning.

Fieldof View
Optional housings

Huse og tilbehør

Fleksibel installation er sikret, da vores PTZ-kameraer kan forsynes med strøm via lysnettet eller via Ethernet-forbindelsen. Kamerahuse, f.eks. røgfarvede eller klare, giver installationsfrihed for en række forskellige miljøer - fra parkeringspladser til koncertsteder.

Bokskameraer

Box Cameras

Vores bokskameraer, der er konstrueret til mange anvendelsesmuligheder, har en bred synsvinkel og er lette at installere, uanset om de monteres på væg eller loft.

Dome-kameraer

Dome Cameras

Vores dome-kameraer beviser, at overvågning også kan være diskret. Kompakt og æstetisk design, der gør dem perfekte til indendørs og udendørs miljøer.