Erhverv

Minimering af projektomkostninger

Minimering af projektomkostninger_Billboard

Bred synsvinkel

En bred betragtningsvinkel gør overvågning af store områder med færre kameraer mulig. Optimal opstilling af asfæriske linseelementer af høj kvalitet giver ikke kun mere lys til kameraer for at opnå klarere, veldefinerede billeder, men reducerer også den traditionelle fiskeøje-effekt.

"En af Canons designmål er at sikre, at vores kameraer har den bredest mulige synsvinkel for at minimere antallet af kameraer, der skal bruges i et projekt eller en installation. Dette sparer ikke kun installationsomkostninger, men reducerer også kravene til båndbredde og lagring."

Fjernbetjent PTRZ-opsætning i Canons kameraer med fast kuppel

Når kameraet er installeret og forbundet til et netværk, kan kameraets position og synsvinkel justeres elektronisk med værktøjet til indstilling af kameravinkel. Intuitiv panorering, tilt, rotation, zoom og fokus gør det muligt for en enkelt person at klare kameraets konfiguration eksternt, hvilket sparer både tid og penge.

"PTRZ er en unik funktion i Canons kameraer med fast kuppel. Ved hjælp af dette værktøj kan man spare tid og penge i installationsfasen af ethvert projekt"

Indbyggede analysefunktioner

Intelligent analyse af scenen kan hjælpe operatører med at identificere alarmerende forhold. Der kan vælges op til 15 områder, der kan analyseres, ved at bruge registrering af bevægelser, efterladte objekter, fjernede objekter, kameramanipulation, registrering af forbipasserende og registrering af indtrængen. Tilknyttede hændelser gør det muligt logisk at kombinere videoaktiverede alarmer, så de udløses under bestemte betingelser. Tilføjelse af registrering af lyde og skrig giver større fleksibilitet, og når en alarm aktiveres, optager kameraerne og billeder kan overføres til en eksternt placeret server eller der kan sendes en e-mailnotifikation.

"Alle Canon-kameraer har en række indbyggede analysefunktioner. Denne fleksibilitet giver mulighed for større fleksibilitet, når kameraet er installeret i mange projekter af enhver størrelse eller kompleksitet".

Registrering af indtrængen

Registrering af efterladte objekter

Registrering af bevægelser

Registrering af fjernede objekter

Registrering af manipulation

Registrering af forbipasserende

Forbedret sikkerhed

Sikring af dataintegriteten på tværs af netværket har afgørende betydning i højsikkerhedsapplikationer. IEEE 802.1X- og IPSec-sikkerhedsprotokoller tilbyder muligheden for at kryptere og beskytte individuelle pakker for at opretholde fortroligheden af optagne videoer.

Automatisk sporing

I modsætning til konventionelle løsninger kombinerer Canons automatisk sporing effektivt kameraets intelligente registrering af objekter i bevægelse med kameraets PTZ-styring for at holde et sporet objekt midt på skærmen. Auto-zoom holder også objekter i samme størrelse, uanset hvor de færdes. Ved at fastsætte en tidsfrist og en tilbagevenden til registrering af positioner kan kameraet nå og spore sit mål næsten håndfrit.

Høj hastighed, præcision og kontrol

Canons avancerede PTZ-mekanismer har vores nyeste innovationer i motordesign og gør det til vores mest følsomme og præcise PTZ-kamera til dato. Fine steppermotorer, 360⁰ rotation på 450⁰/sek. med Auto Flip-funktioner gør det muligt for operatører at spore deres motiver og overvåge situationer, i takt med at de udvikler sig.

Båndbreddestyring (ADSR)

Canons områdespecifikke Data Size Reduction-teknologi er et effektivt værktøj til administration af båndbredde. Operatører kan frit definere op til 8 separate områder, hvor den bedste optagelseskvalitet skal være, og ADSR anvender en højere grad af kompression på de resterende, mindre vigtige omkringliggende områder. Denne fleksible tilgang hjælper med at styre din båndbredde, mens der stadig optages der, hvor der er mest behov.

SD-kortoptagelse (Onvif Profil G)

Muligheden for at søge og finde optagelse fra kameraers lagermedier giver større fleksibilitet til enhver overvågningsløsning.

ONVIF Profile G-kompatibilitet standardiserer kommunikation og giver vores kompatible VMS-løsninger adgang og kontrol over denne funktion med større effekt.

Miljøbeskyttelse (NEMA250 Type 4X)

Kameraer til udendørsbrug med overholdelse af NEMA 4X-standarden giver en høj grad af miljøbeskyttelse i kystnære og ætsende, kemiske miljøer.

Disse robuste og holdbare kameraer drager også fordel af et udvidet temperaturområde (-50 ⁰C - +55 ⁰C) og tilbyder driftssikker opstart ved temperaturer helt ned til -30 ⁰C.

Udendørs vejrbestandighed (IP66)

Hvis du har brug for beskyttelse mod vejret tilbyder de certificerede IP66-udendørskameraer en høj grad af beskyttelse mod støv og vand. Uanset om der er skybrud eller en kraftig vandstråle, er kameraet beskyttet på passende vis.

Hærværkssikret beskyttelse (IK10)

Certificerede IK10-klassificerede kameraer, der overholder den europæiske standard EN 62262, giver en høj grad af beskyttelse mod ydre påvirkninger. Kuppeldæksel af polycarbonat, tilbagetrækningsmekanismer og hård ydre beklædning betyder, at disse kameraer er udviklet til at kunne modstå angreb.