Erhverv

Full HD-kameraer

Overvåg og beskyt din virksomhed i Full HD-opløsning med uovertruffen billedkvalitet og imponerende ydeevne ved svag belysning. Intelligente funktioner giver mulighed for proaktiv analyse i realtid af potentielle sikkerhedsbrister, mens Smart Shade Control holder billedet skarpt - selv i stærkt baggrundsbelyste scener.

VB-H41 175 x132.gif

VB-H43

VB-T43 Full HD PTZ IP-sikkerhedskameraet kombinerer en imponerende 240x zoom, fremragende funktionalitet i svag belysning og hurtig autofokus. Fleksible installationsmuligheder til indendørs og udendørs brug.

VB-H630VE.jpg

VB-H630VE

VB-H630VE Full HD IP-sikkerhedskameraet med fast kuppel samt hærværkssikret og IP66-klassificeret hus er perfekt under hårde udendørs betingelser. Overvåg og registrér aktiviteter dag og nat med et ultrabredt synsfelt på 111°.

VB-H630D.jpg

VB-H630D

VB-H630D Full HD IP-sikkerhedskameraet med fast kuppel er perfekt til indendørsforhold. Overvåg og registrér aktiviteter dag og nat med et ultrabredt synsfelt på 111°.

VB-H730F.jpg

VB-H730F

VB-H730F Full HD IP-sikkerhedskamera med fast kasse med ultrabredt synsfelt på 112° og enestående ydeevne i svag belysning. Fleksible installationsmuligheder til indendørs og udendørs brug.

Full HD-billedkvalitet

Nyd fine, meget detaljerede billeder i Full HD-opløsning takket være Canons berømte DIGIC DV III-billedprocessor, der oprindeligt er udviklet til vores professionelle videokameraer. Denne processor leverer en opløsning op til 1080p i 30 fps sammen med Canons berømte farvegengivelse - selv i svag belysning.

Full HD quality

Intelligente funktioner

Intelligent Function_ICON.jpgIntelligent analyse giver mulighed for analyse af potentielle sikkerhedsbrister i realtid. Op til 15 områder i en scene kan blive udpeget til registrering vha. 6 forskellige algoritmer. Dette omdefinerer traditionelle alarmregistreringsmetoder ved at reducere falske alarmer, øge effektiviteten og reducere lagringsbehovet, ved kun at aktivere optagelse, når trusler er reelle.

Intelligent Function_DIAGRAM
Smart Shade Control

Smart Shade Control

Hvor konkurrenters kameraer tager en sekvens af billeder ved forskellige lukkertider og kombinerer dem til at opløse scener, der indeholder lyse baggrunde, muliggør Canons Smart Shade Control (SSC) øjeblikkelige justeringer i realtid for at forbedre synligheden af forgrundsbilledet. Nettoeffekten er, at lyse områder forbliver lyse, og kun de mørkere områder belyses, så silhuetter, der er svære at se, med det samme bliver omdannet til klart identificerbare objekter.