Erhverv

Bokskameraer

Vores bokskameraer, der er konstrueret til mange sikkerhedsanvendelsesmuligheder, har en bred synsvinkel og er egnede til indendørs og udendørs brug. Med optisk og digital zoom op til Full HD-opløsning, intelligente funktioner og Smart Shade Control, indeholder dette effektive udvalg endda også et ultrakompakt kamera til steder, hvor diskretion er afgørende.

Bred synsvinkel

Bred synsvinkel på op til 112 grader giver dig mulighed for at overvåge store områder med blot ét enkelt kamera. Dette betyder, at der kan etableres overvågningsnetværk med færre kameraer, hvilket holder omkostningerne nede. Selv med de bredest mulige synsvinkler forbliver billedkvaliteten imponerende med Canons optisk korrigerede objektiv, der reducerer fiskeøje-effekt.

Wide angle views
Simple to set up

Enkel installation og betjening

Disse kameraer er udviklet til hurtig og enkel installation uden forudgående konfiguration. En række udendørs tilbehør giver udendørs konfigurationsfleksibilitet med væg-, loft- eller stangmonteringsmuligheder. Når de er i brug, fastholder et Electronic Rear Focus System i vores VB-H- og VB-M-bokskameraer fokus, mens du zoomer.

Dome-kameraer

Dome Cameras

Vores dome-kameraer beviser, at overvågning også kan være diskret. Kompakt og æstetisk design, der gør dem perfekte til indendørs og udendørs miljøer.

PTZ-kameraer

IPTZ Cameras

Overvåg vidtstrakte områder, og følg motiver nemt med vores kameraers PTZ-funktioner (panorering, tilt og zoom). Ideel til trafikstyring og gadeovervågning.