Erhverv

1,3 Megapixel kompaktkameraer (NYHED)

Disse kameraer, der leverer overvågning af høj kvalitet med 1,3 Megapixel opløsning og seks intelligente analysefunktioner, tilbyder stor værdi for pengene. Disse kamera, der er nemme at installere, og som er designet til indendørs sikkerhed og overvågning, leverer skarpe billeder i høj kvalitet med bred synsvinkel og imponerende ydeevne ved svag belysning.

VB-805D.jpg

VB-S805D

Et Minidome-kamera med fast dome er et HD-netværkssikkerhedskamera med ny ultrakompakt objektivteknologi. Ideelt til indendørs sikkerhedsopgaver inden for detailhandel, uddannelse og erhvervsliv.

VB-S905F.jpg

VB-S905F

Et sikkerhedskamera i miniformat med fast kasse og ultrakompakt objektivteknologi. Det kompakte design gør kameraet ideelt til et bredt udvalg af forskellige kommercielle miljøer indendørs.

Ultrakompakt størrelse

Den innovative objektivteknologi i disse kameraer betyder, at de er små nok til at kunne ligge i din hånd. Vores 1,3 Megapixel Minidome-kameraer måler kun 120 mm x 54 mm (B x H), så de er ideelle, der hvor diskret overvågning er nødvendig. Ud over Minidome-kameraer findes der også et ultrakompakt bokskamera, der kun måler 32 mm x 54 mm x 114 mm (B x H x D).

Ultra-compact size
Full HD 30fps

1,3 Megapixel op til 30 fps

Canons DIGIC DVIII- og DIGIC NET II-processorer er anvendt for at sikre enestående billedkvalitet med 1,3 Megapixel opløsning på op til 30 billeder i sekundet. Indbygget multi-streamingteknologi (2 x H.264) muliggør samtidig udsendelse af alternative opløsninger, hvilket muliggør samtidig optagelse i høj og lav opløsning.

Intelligente funktioner

Intelligent Function_ICON.jpgIntelligent analyse giver mulighed for analyse af potentielle sikkerhedsbrister i realtid. Op til 15 områder i en scene kan blive udpeget til registrering vha. 6 forskellige algoritmer. Dette omdefinerer traditionelle alarmregistreringsmetoder ved at reducere falske alarmer, øge effektiviteten og reducere lagringsbehovet, ved kun at aktivere optagelse, når trusler er reelle.

Intelligent Function_DIAGRAM

Auto Smart Shade Control

Hvor konkurrenters kameraer tager en sekvens af billeder ved forskellige lukkertider og kombinerer dem til at opløse scener, der indeholder lyse baggrunde, muliggør Canons Auto Smart Shade Control (SSC) øjeblikkelige justeringer i realtid for at forbedre synligheden af forgrundsbilledet. Nettoeffekten er, at lyse områder forbliver lyse, og kun de mørkere områder belyses, så silhuetter, der er svære at se, med det samme bliver omdannet til klart identificerbare objekter.

Auto SSC