Erhverv

Netværkskameraer

Når overvågning virkelig er vigtigt, kan Canons udvalg af netværkskameraer tilbyde en løsning. Selvom de er kompakte, har de en stor ydeevne og leverer enestående billedkvalitet, selv i svagt lys, hvor der er størst sikkerhedsrisici.

Canons teknologiske styrke

Canons netværkskameraer tilbyder en række funktioner som billedjustering i realtid, multistreaming og avanceret videoanalyse for hurtigt at behandle, overvåge og give besked om mulige sikkerhedsbrister, hvilket giver effektive beviser.

Canon Technology Strengths_370

Kundefordele

Billeder uanset lysforhold

Imaging Across All Lighting Conditions

Ved at bruge en række optiske teknologier og billedbehandlingsteknologier leverer Canons netværkssikkerhedskameraer fine billeder med mange detaljer under alle lysforhold.

Minimering af projektomkostninger

Minimising Project Costs

En bred synsvinkel samt avancerede alarmregistreringsfunktioner kombineret med en omfattende beskyttelse mod vejr og stød, giver et væld af sikkerhedsfunktioner med reducerede projektomkostninger.

Produktudvalg

Canons omfattende udvalg af netværkskameraer udnytter over 70 års billedbehandlingsekspertise og sikrer, at alle vinkler afdækkes. Uanset om det er PTZ-, dome- eller bokskameramodeller med Full HD eller 1,3 Megapixel opløsning, leverer de alle et bredt synsfelt og imponerende billedkvalitet - selv i svag belysning.

PTZ-kameraer

Dome-kameraer

Bokskameraer

Overvåg vidtstrakte områder, og følg motiver nemt med vores kameraers PTZ-funktioner (panorering, tilt og zoom). Ideel til trafikstyring og gadeovervågning.

Vores dome-kameraer beviser, at overvågning også kan være diskret. Kompakt og æstetisk design, der gør dem perfekte til indendørs og udendørs miljøer.

Vores bokskameraer, der er konstrueret til mange anvendelsesmuligheder, har en bred synsvinkel og er lette at installere, uanset om de monteres på væg eller loft.

Uddannelse og support

Kundecases

Case studies

Læs vores kunders historier, og find ud af, hvordan Canon-netværkskameraer har hjulpet dem med at løse reelle sikkerhedsudfordringer.

  Systemdesignværktøjer

  System Design Tools

  Disse værktøjer vil hjælpe dig med at designe en skræddersyet løsning til ethvert scenario.

  Yderligere onlineressourcer

  Download software, firmware og vejledninger til dit netværkskamera.

  Søg efter tidligere netværkskameraer

  Find specifikationer og kompatible forbrugsstoffer til tidligere netværkskameraer i vores afsnit for udgåede produkter.