Canon Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

Canons Print Plug-In til Photoshop giver det perfekte interface mellem dine Photoshop-billeder og din imagePROGRAF-printer. Det gør det muligt at overføre 16-bit billed- filer direkte til din printer, samtidig med at det brede farveområde og den enestående farveovergang på originalbillederne bevares.

Fordele

  • Oprethold 16-bit-farveworkflows fra billedtagning til output
  • Nem arbejdsgang sparer tid og energi
  • Automatisk farverumsgenkendelse
  • Funktioner til avanceret farvejustering
  • Fremstil lærredprint
  • Se nemt den trykte effekt af raffinerede billedvariationer

Funktioner

Kig nærmere på Canon Print Plug-In for Photoshop

Bibehold høj billedkvalitet


Ofte begrænser operativsystemer printerdrivere til 8-bit-behandling, hvilket giver langt fra perfekte resultater. Canons Print Plug-In til Photoshop omgår dette problem ved at printe direkte til printeren. Dette opretholder 16-bit-billedkvaliteten, så du kan indfange det brede farveområde og den fulde farveovergang i originalerne på printet.

Spar tid med ubesværet arbejdsgang


Konfiguration af printindstillinger er samlet i et enkelt trin, der tilbyder en farvearbejdsgang fra input til output. Da Print-Plug-In til Photoshop automatisk registrerer oplysninger om indstilling af farverum i dine Photoshop-filer, behøver du ikke bekymre dig om farveomstilling.

Avanceret farvejustering


Hvis du vil finjustere farvebalance, kontrast, farvemætning og andre oplysninger, kan du gøre det. Disse resultater bliver opdateret i realtid på eksempelbillede. Det betyder, at du altid kan indfange din vision, nøjagtigt som du ønsker, uden at ændre i den oprindelige Adobe Photoshop-fil.

Nye muligheder med lærredprint


Det nye imagePROGRAF Layout Plug-In giver brugere mulighed for at forberede deres billede til lærredprint ved at justere billedet til print, der kan monteres på en træramme.

Perfekte resultater med forskellige print


Print Plug-In til Photoshop gør dig i stand til hurtigt at generere og printe et sæt billedmønstre med raffinerede variationer. Billederne vises som en matrix eller strimmel, så det er nemt at visualisere den øjeblikkelige virkning af ændringer i farveindstillinger på det printede output.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Print Plug-In for Photoshop, dets funktioner og hvad det kan.