Erhverv

Scanningsløsninger til finans- og forsikringssektoren

Behovet for at øge sikkerheden i en stadigt mere digitaliseret verden har aldrig været større. Selv systemer, der antageligvis skulle være sikre, har været udsat for angreb, og den finansielle og pr-mæssige trussel ved den slags angreb er ikke ubetydelige. Canons scanningsløsninger hjælper dig med at tackle disse udfordringer og samtidig strømline dine workflows.

Find ud af mere

Vær mere konkurrencedygtig

Ved at scanne forsikringskrav eller fakturaer direkte ind i virksomhedens programmer kan workflows strømlines, så både effektivitet og produktivitet øges.

Mindsk risikoen

Bliv bedre beskyttet mod forsikringssvindel eller brud på sikkerheden. Elektroniske journaler er lettere at håndtere og sikrer sikker adgang – så er du bedre beskyttet mod svindel og brud på sikkerheden.

Oprethold kravene

Canons scannere kan hjælpe dig med at overholde den stadigt voksende mængde love og bestemmelser ved at scanne i det godkendte PDF/A-format.

Bliv mere grøn

Lev op til målene for virksomheders finansielle og sociale ansvarlighed (CSR). Miljøet får gavn af, at du scanner og elektronisk arkiverer formularer, certificeringer, ansøgningsblanketter, fakturaer m.fl.