Canon i-SENSYS LBP7780Cx

i-SENSYS LBP7780Cx

Canons førsteklasses A4-laserprinter giver dig op til 32 sider/minut i både farve og sort/hvid. Næste generations MEAP-teknologi gør den til en alsidig tilføjelse til travle arbejdsgrupper, der printer store mængder.

Fordele

  • Professionel laserprint i farve og sort/hvid med 32 sider/minut
  • Printopløsning på op til 9600 x 600 dpi ækvivalent
  • Ingen ventetid med Quick First-Print-teknologierne
  • First Print Out Time på kun 10,4 sekunder
  • Indbygget MEAP
  • Papirkapacitet på 1.100 ark
  • Automatisk dupleksprint
  • Netværksparat

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS LBP7780Cx

Yderst effektive, sikre arbejdsgange


MEAP, vores Java-baserede platform til applikationsudvikling, er indbygget, så LBP7780Cx kan inkorporeres i løsninger som uniFLOW, hvilket forenkler printoutput-styring og samtidig reducerer omkostningerne.

Højhastigheds-farveprinter


Spar tid med denne højhastigheds-laserprinter, som printer 32 sider pr. minut (A4) for både farve- og sort/hvid og First Print Out Time på 10,4 sekunder. Den er ideel til brug i travle arbejdsgrupper, og printerens hurtige opvarmning efter dvale betyder, at der ikke er nogen lange ventetider for dokumenter. Med sit minimalistiske design passer den perfekt ind på ethvert kontor.

Resultater i fremragende kvalitet


Få den perfekte finish gennem forbedret 9600 x 600 dpi printopløsning med AIR (Automatic Image Refinement). Dette udjævner automatisk tekst og grafik.

Beskytter dig


Beskyt dine oplysninger med de samme avancerede funktioner som på vores imageRUNNER ADVANCE multifunktionelle printere. Disse omfatter opfyldelse af IPSec og LAN IEEE 802.1x. Sikker print fra mailboks (ekstra funktion) sikrer, at fortroligt materiale ikke falder i de forkerte hænder.

Tidsbesparende


En 5-linjers LCD-skærm gør denne printer let at arbejde med. Den er udstyret med en 500-arks kassette og en 100-arks bakke som standard. En ekstra 500-arks kassette giver en samlet papirforsyning på 1.100 ark til at håndtere selv de største arbejdsopgaver. Canons Alt-i-Én-patron - som indeholder toner og alle nødvendige dele - kan udskiftes på sekunder. En sort tonerpatron med højere kapacitet betyder endnu mindre nedetid på grund af tonerudskiftning.

Automatisk dobbeltsidet print


For professionelt udseende dokumenter printer LBP7780Cx automatisk på begge sider af et dokument - det sparer papir og reducerer generalomkostningerne.

Fuld netværksintegration


Indbygget Gigabit Ethernet-tilslutning med ubesværet netværksintegration gør det nemt at dele printressourcer og håndtere krævende arbejdsmængder. LBP7780Cx understøtter også branchestandarden PCL5e/6 og Adobe® PostScript-print.

Direkte print fra lager


LBP7780Cx printer fra USB-lagermedier og understøtter TIFF, JPEG, PDF og XPS-filer.

Energibesparende design


LBP7780Cx reducerer miljøbelastningen med klassens bedste TEC (Typical Energy Consumption), der understøtter dine målsætninger på miljø- og bæredygtighedsområdet og giver lavere driftsomkostninger.
* TEC angiver den mængde elektricitet, som et produkt typisk bruger på en uge. Testmetoden er defineret af Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP7780Cx, dets funktioner og hvad det kan.

USB connection

USB-tilslutning

User friendly LCD display

Brugervenlig LCD-skærm

Use and share over network

Brug og del over et netværk

High colour print quality

Høj printkvalitet i farver

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

+1 Optional Paper Cassette

+1 papirkassette (tilbehør)

PCL Printing

PCL-print

PostScript Printing

PostScript-print

Optional Secure print

Sikkert print (tilbehør)

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Næste skridt

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan