Canon i-SENSYS LBP7680Cx

i-SENSYS LBP7680Cx

Med inkorporeringen af MEAP i Canons nye generation af laserprintere sætter i-SENSYS LBP7680Cx en ny standard for produktivitet, sikkerhed, miljø og integration af løsninger.

Fordele

  • Laserprint i farve og sort/hvid med 20 sider/min.
  • Printopløsning på 9600 x 600 dpi
  • Standardhukommelse på 768 MB
  • Intuitivt betjeningspanel
  • Understøtter PCL5c/6 og Adobe® Postscript
  • Gigabit Ethernet
  • Indbygget MEAP
  • Opfylder IP Sec og LAN IEEE 802.1x
  • Direkte print fra USB-lager

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon i-SENSYS LBP7680Cx

Nye generation af teknologi


MEAP, vores Java-baserede platform til programudvikling, er for første gang indbygget i en Canon-laserprinter - så du kan oprette løsningsprogrammer, der ligger i printeren. Den gør det muligt nemt at integrere i-SENSYS LBP7680Cx i uniFLOW og gør printoutput-styring meget nemmere, samtidig med at omkostningerne reduceres.

Højtydende farvelaser


Maksimér produktiviteten i travle arbejdsgrupper med denne stilfulde farvelaserprinter med indbygget dupleksprint. Den er kompakt nok til at kunne stå på skrivebordet, og den giver brugerne fordelene ved altid at have en printer inden for rækkevidde, der hurtigt og næsten lydløst kan levere kvalitetsprint - 20 sider i minuttet både i farve og sort/hvid. Canons Quick First-Print-teknologier betyder også, at der ikke er lang ventetid til de printede dokumenter ligger klar i printerens output-bakke.

Professionel printkvalitet


For at sikre output i høj kvalitet har i-SENSYS LBP7680Cx en printopløsning på 9600 x 600 dpi, som er forbedret med Automatic Image Refinement for et perfekt finish på hvert print. Printeren leveres med 768 MB hukommelse som standard, hvilket giver den kapacitet til at klare store, komplekse dokumenter og grafik, samt kravene til netværksprint.

Brugervenlig


Selv nybegyndere vil synes, at denne farvelaserprinter er nem at betjene. Den intuitive 5-linjede LCD-skærm gør det nemt at konfigurere og navigere rundt mellem de forskellige indstillinger på enheden.

Alsidig tilslutning


i-SENSYS LBP7680Cx integreres enkelt i din daglige forretningsgang gennem understøttelsen af branchestandarden PCL5c/6- og Adobe Postscript-print. Med den indbyggede Gigabit Ethernet-forbindelse kan den også håndtere krævende arbejdsmængder, samtidig med at optimal netværksydelse sikres.

Avancerede sikkerhedsfunktioner


Beskyt dine oplysninger og opbevar dem sikkert med de samme avancerede funktioner som på vores imageRUNNER ADVANCE multifunktionelle printere, herunder opfyldelse af IPSec and IEEE 802.1x. Sikker print fra mailboks (ekstra funktion) beskytter følsomme oplysninger og sikrer, at fortroligt materiale altid er i de rette hænder.

Direkte print fra USB-lager


i-SENSYS LBP7680Cx er Canons første laserprinter, der kan printe direkte fra ethvert USB-lagermedie. Den understøtter TIFF-, JPEG-, PDF- og XPS-filer, og med den tydelige skærm kan brugerne nemt vælge den fil, de ønsker, og så printe den hurtigt.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP7680Cx, dets funktioner og hvad det kan.

PCL Printing

PCL-print

USB connection

USB-tilslutning

Use and share over network

Brug og del over et netværk

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

+1 Optional Paper Cassette

+1 papirkassette (tilbehør)

User friendly LCD display

Brugervenlig LCD-skærm

High colour print quality

Høj printkvalitet i farver

Optional Secure print

Sikkert print (tilbehør)

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Næste skridt

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

i-SENSYS-patroner