Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

i-SENSYS LBP7210Cdn

Denne energibesparende og netværksklare kompakte farvelaserprinter er ideel til små arbejdsgrupper, der har behov for hurtigt, professionelt output med produktiv automatisk dobbeltsidet print.

Fordele

  • Kompakt og diskret farvelaserprinter
  • 20 sider/min. i farver og sort/hvid
  • Professionelle farveresultater i høj kvalitet
  • Printopløsning på op til 9600 x 600 dpi ækvivalent
  • Quick First-Print-teknologier
  • Automatisk dobbeltsidet print
  • Alt-i-Én-patron
  • Netværksparat

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

Ydelsesforbedrende funktioner


Hvis din lille arbejdsgruppe skal dele en hurtig og pålidelig printer, leverer LBP7210Cdn alt hvad du kan ønske dig. Med print på 20 sider/minut i både farver og sort/hvid og et diskret design med små pladskrav repræsenterer LBP7210Cdn en imponerende blanding af kompakt størrelse og høj ydeevne.

Altid inspirerende resultater


Med en opløsning på op til 9600 x 600 dpi ækvivalent med AIR (Automatic Image Refinement) som standard, leverer LBP7210Cdn uovertruffen farvekvalitet hver gang. Det gør det muligt at printe mange dokumenttyper - f. eks. præsentationer, rapporter og breve i professionel kvalitet - i klare farver og knivskarp sort/hvid.

Spar tid og bliv mere produktiv


LBP7210Cdn tilbyder et bredt udvalg af funktioner, der kan øge produktiviteten. Takket være dens Quick First-Print-teknologier har LBP7210Cdn en First Print Out Time på kun 16 sekunder, der næsten eliminerer ventetider. Den er udstyret med en 250-arks kassette og en 50-arks bakke som standard. En ekstra 250-arks kassette giver en samlet papirforsyning på 550 ark. Det betyder færre afbrydelser og længere genopfyldningscyklusser. Produktiv automatisk dobbeltsidet print hjælper dig til at klare printjob, samtidig med at du sparer på omkostningerne og producerer mere professionelt udseende dokumenter.

Netværksparat


Små arbejdsgrupper kan dele produktiv farveprint med denne netværksparate enhed. Et indbygget netværksinterface maksimerer fleksibiliteten og tilslutningsevnen, mens IT-administratorer vil værdsætte, at RUI (Remote User Interface) gør LBP7210Cdn nemmere at administrere og overvåge over netværket vha. standardbrowsere.

Enkel og billig at vedligeholde


Alt-i-Én-patronsystemet reducerer behovet for vedligeholdelse og giver kontinuerlig print i høj kvalitet. Du skal blot udskifte patronen - der indeholder toner, valse og renseenheder - så er printeren så god som ny. Praktisk frontilægning giver nem og hurtig udskiftning af patronen uden spild.

Energieffektiv drift


Med et lavt energiforbrug på kun 3 watt i dvale og en TEC * på 2,2 kWh/uge er LBP7210Cdn blandt de mest energieffektive printere i sin klasse. Auto Shutdown Tool forbedrer energieffektiviteten yderligere.
* TEC angiver den mængde elektricitet, som et produkt typisk bruger på en uge. Testmetoden er defineret af Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP7210Cdn, dets funktioner og hvad det kan.

USB connection

USB-tilslutning

Canon Advanced Printing Technology

CAPT (Canon Advanced Printing Technology)

Use and share over network

Brug og del over et netværk

High colour print quality

Høj printkvalitet i farver

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

+1 Optional Paper Cassette

+1 papirkassette (tilbehør)

Næste skridt

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign