Canon i-SENSYS LBP7110Cw

i-SENSYS LBP7110Cw

Denne kompakte A4-laserprinter producerer op til 14 sider pr. minut i både farve og sort/hvid. Med indbygget Wi-Fi er den det ideelle valg til mindre virksomheder, der ønsker ensartede resultater i høj kvalitet.

Fordele

  • A4-farveprint i professionel kvalitet
  • Elegant og diskret design, ideel til små virksomheder
  • Ideel til deling i mindre arbejdsgrupper
  • 14 sider/minut i både sort/hvid og farve
  • Printopløsning på op til 1200 x 1200 dpi
  • Wi-Fi-forbindelse
  • Alt-i-Én-farvepatroner

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS LBP7110Cw

Producer uovertrufne print hver gang


Små kontorer og arbejdsgrupper kan fremstille A4-farvelaserprint i professionel kvalitet. Med 1200 x 1200 dpi printopløsning, er LBP7110Cw ideel til at fremstille salgs- og marketingmateriale i fuld farve og høj kvalitet, eller dokumenter med fin grafik og detaljeret tekst. LBP7110Cw gør det nemt hele tiden at levere imponerende resultater uden omkostningerne til outsourcing af vigtige printjob.

Kompakt, praktisk design


LBP7110Cw's elegante, diskrete form passer nemt ind i virksomhedsmiljøer. Denne skrivebordsprinters kompakte størrelse passer ind, hvor pladsen er begrænset. Med sit moderne design og sin lydsvage drift kan den placeres steder, hvor der kommer kunder.

Netværks- og Wi-Fi-aktiveret for nemmere deling


LBP7110Cw er skræddersyet til personlig brug eller til at dele produktive funktioner i små arbejdsgrupper, takket være dens netværksinterface. Med RUI (Remote User Interface) kan brugere og administratorer overvåge og administrere maskinens status fra deres browsere. LBP7110Cw har indbygget Wi-Fi for enkel og ubesværet tilslutning til et trådløst netværk uden forstyrrende og restriktiv kabelføring.

Spar tid, og opnå større produktivitet


Print med 14 sider/minut i både sort/hvid og farve hjælper dig med at klare vigtige eller hasteopgaver hurtigere. Canons Quick First-Print-teknologi forbedrer svartiden fra dvale, så du skal ikke spilde kostbar tid på at vente på, at printeren varmer op. En 150-arks kassette minimerer genopfyldningsbehovet, så dine arbejdsgange bliver flydende og produktive.

Nem at håndtere og vedligeholde


Alt-i-Én-patronsystemet reducerer behovet for vedligeholdelse og giver kontinuerlig print i høj kvalitet. En sort tonerpatron med højere kapacitet er tilgængelig for endnu mindre nedetid. Du skal blot udskifte patronen - der indeholder toner, valse og renseenheder - så er printeren så god som ny. Praktisk frontilægning giver nem og hurtig udskiftning af patronen uden spild.

Det omkostningseffektive, energibesparende valg


LBP7110Cw bruger kun 0,9 watt i dvale. Den er Energy Star-certificeret og har en markedsførende TEC*-klassificering (Typical Energy Consumption), som hjælper dig med at overholde dine målsætninger på miljø- og bæredygtighedsområdet samt mål for omkostningsreduktion.

  • * TEC angiver den mængde elektricitet, som et produkt typisk bruger på en uge. Testmetoden er defineret af Energy Star®:
  • http://www.eu-energystar.org.

Priser

Specifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP7110Cw, dets funktioner og hvad det kan.

USB connection

USB-tilslutning

Use and share over network

Brug og del over et netværk

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

Næste skridt

Find forhandler

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Læs mere

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Få mere at vide

Easy Service Plan