Canon i-SENSYS LBP7010C

i-SENSYS LBP7010C

Den mindste og mest prisbillige farvelaserprinter fra Canon. Denne brugervenlige farvelaserprinter står for kompromisløs kvalitet og uovertruffen energieffektivitet.

Fordele

  • Pladsbesparende design
  • 4 sider pr. minut ved farve- og 16 sider pr. minut ved sort/hvid-laserprint
  • Quick First-Print-teknologier
  • Energibesparende
  • Printopløsning på 2400 x 600 dpi
  • Nem udskiftning af tonerpatron

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS LBP7010C

Stilfuldt og pladsbesparende design


i-SENSYS LBP7010Cs kompakte design og dens lydsvage drift gør den til den ideelle skrivebordsprinter til brug derhjemme og på mindre kontorer. Denne prisbillige laserprinter, som er lille og hurtig, tilbyder enestående farveprint.

Hurtig til at printe


Takket være Canons Quick First-Print-teknologier er der ingen ventetid, når du vil printe. Printer op til 16 sider pr. minut i sort/hvid og fire sider pr. minut i farve. Den har en sort/hvid First Print Out Time (FPOT) på blot 13,6 sekunder, så der er en minimal forsinkelse på print.

Fremragende print – i farve og sort/hvid


Gør en forskel med fantastiske kvalitetsprint Med en printopløsning på op til 2400 x 600 dpi kan du se de forbedrede detaljer, den skarpe, krystalklare tekst og de jævne gråtoner. Canons uovertrufne billedbehandling og nyskabende S-toner sikrer den fineste kvalitet for farveprint.

Reducér omkostningerne med lavt energiforbrug


i-SENSYS LBP7010C's uovertrufne energibesparelse sparer dig penge og reducerer ejeromkostningerne samt CO2-udslippet. Som en del af Canons satsning om at udvikle de mest miljøvenlige produkter overhovedet er denne farvelaserprinter Energy Star-certificeret. Den har en TEC-klassificering (Typical Electricity Consumption) på kun 0,5 kWh, og i dvale bruger den så lidt som 1,1 watt, hvilket gør den til en af de mest energibesparende printere i sin klasse.

Nem at bruge og betjene


Denne printer er utrolig let at installere og betjene. Tonerpatronerne er nemme at udskifte, og de særlige støjreducerende funktioner sikrer et stille og mere behageligt arbejdsmiljø, så du kan koncentrere dig om dit arbejde. Den brugervenlige Canon CAPT-printerdriver giver dig ro i sindet, da den er tidsbesparende og leverer fremragende farver.

Priser

Specifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP7010C, dets funktioner og hvad det kan.

USB connection

USB-tilslutning

High print quality

Høj printkvalitet

Canon Advanced Printing Technology

CAPT (Canon Advanced Printing Technology)

Næste skridt

Find forhandler

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Få mere at vide

Easy Service Plan