Canon i-SENSYS LBP6780x

i-SENSYS LBP6780x

Canons flagskib inden for sort/hvid A4-laserprint giver dig hurtigt output med 40 sider pr. minut. Denne Alt-i-Én-printer er netværksklar, MEAP-aktiveret og har et robust design for nem integration i travle kontorer og arbejdsgrupper.

Fordele

  • Professionelle sort/hvid-laserprint med 40 sider pr. minut
  • Printopløsning på op til 1200 x 1200 dpi
  • Ingen ventetid med Quick First-Print-teknologierne
  • First Print Out Time på kun 8,6 sekunder
  • Indbygget MEAP
  • Papirkapacitet på op til 1.600 ark
  • Automatisk dobbeltsidet print
  • Netværksparat

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS LBP6780x

Mere fleksibel og lettere at integrere


MEAP, vores Java-baserede platform til applikationsudvikling, er indbygget, så LBP6780x kan inkorporeres i løsninger som uniFLOW, hvilket forenkler printoutput-styring og samtidig reducerer omkostningerne.

Komplet printløsning til arbejdsgrupper


Med sine lynhurtige 40 sider/minut er Canons flagskib inden for sort/hvid-laserprint ideel til travle kontorer og arbejdsgrupper, der har behov for en produktiv, højtydende robust printer.

Altid uovertrufne resultater


Print i professionel kvalitet hver gang. Printeren har en printopløsning på op til 1200 x 1200 dpi og 768 MB hukommelse som standard for at understøtte kompleks netværksprint. Indbygget Gigabit Ethernet-tilslutning giver ubesværet netværksintegration og gør det nemt at dele printressourcer og håndtere krævende arbejdsmængder. LBP6780x understøtter også branchestandarden PCL5e/6 og Adobe® PostScript-print.

Forøg produktiviteten


LBP6780x leverer en hurtig First Print Out Time på bare 8,6 sekunder og en hurtig opvarmning efter dvale, så der er ingen lange ventetider på dine dokumenter.

Omfattende papirforsyning


LBP6780x er udstyret med en 500-arks kassette og en 100-arks bakke som standard og kan konfigureres til en samlet papirforsyning på 1.600 ark.

Brugervenlig


En 5-linjers LCD-skærm og en tidsbesparende funktion til print af filer fra USB-lager gør denne printer let at arbejde med. Canons Alt-i-Én-patron, som indeholder toner og alle nødvendige dele, kan udskiftes på sekunder, og hvis du ønsker uafbrudt print, sørger en patron med høj kapacitet (tilbehør) for mere end dobbelt den sædvanlige sidemængde.

Automatisk dobbeltsidet print


LBP6780x printer automatisk på begge sider af et ark. Det giver ikke alene professionelt udseende dokumenter, men det sparer også på papiret og reducerer de overordnede omkostninger.

Beskytter dig


Beskyt dine oplysninger med de samme avancerede funktioner som på vores imageRUNNER ADVANCE multifunktionelle printere. Disse omfatter opfyldelse af IPSec og LAN IEEE 802.1x. Sikker print fra mailboks (ekstra funktion) beskytter følsomme oplysninger og sikrer, at intet fortroligt materiale falder i de forkerte hænder.

Energibesparende design


LBP6780x reducerer miljøbelastningen med klassens bedste TEC (Typical Energy Consumption), der understøtter dine målsætninger på miljø- og bæredygtighedsområdet og giver lavere driftsomkostninger.
* TEC angiver den mængde elektricitet, som et produkt typisk bruger på en uge. Testmetoden er defineret af Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP6780x, dets funktioner og hvad det kan.

USB connection

USB-tilslutning

User friendly LCD display

Brugervenlig LCD-skærm

Use and share over network

Brug og del over et netværk

Optional Secure print

Sikkert print (tilbehør)

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

+2 Optional Paper Cassette

+2 papirkassette (tilbehør)

PCL Printing

PCL-print

PostScript Printing

PostScript-print

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Næste skridt

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

3 Year Warranty Promotion

Produktbilleder er kun til illustration. Visse funktioner er tilbehør. Se produktspecifikationerne eller kontakt dit Canon-salgskontor for yderligere oplysninger.