Canon i-SENSYS LBP6670dn

i-SENSYS LBP6670dn

Du kan uden problemer integrere denne meget produktive sort/hvid-laserprinter med dupleksprint i stort set hvilket som helst miljø takket være dens omfattende netværkstilslutning, PCL-understøttelse samt PostScript-understøttelse (tilbehør).

Fordele

  • 33 sider pr. minut, First Print Out Time på 6 sekunder
  • Printopløsning på 1200 x 1200 dpi
  • 512 MB indbygget hukommelse
  • Intuitivt betjeningspanel
  • Understøtter PCL5e/6 og Adobe® PostScript (tilbehør)
  • Gigabit Ethernet
  • Energibesparende
  • Dupleksprint
  • Nem udskiftning af tonerpatron

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS LBP6670dn

Vær mere produktiv


Ideel til maksimering af produktiviteten i travle arbejdsgrupper. Den stilfulde i-SENSYS LBP6670dn er så kompakt, at den kan placeres på skrivebordet. Brugerne har fordelen af at have sort/hvid-laserprinteren lige ved hånden, som leverer professionelle kvalitetsdokumenter i en fart – hele 33 sider pr. minut. Man spilder heller ikke tid på at vente på dokumenter, da der er en First Print Out Time på blot 6 sekunder eller mindre.

Laserprint i høj kvalitet


Gør dine virksomhedsdokumenter ekstra imponerende med knivskarp sort tekst og klar og tydelig grafik. Med en printopløsning på op til 1200 x 1200 dpi sikrer i-SENSYS LBP6670dn den højeste kvalitet for alle dine dokumenter. Med en standardhukommelse på 512 MB er printeren klar til at opfylde kravene ved netværksprint såvel som print af store og komplekse dokumenter og grafik med mange detaljer.

Brugervenlig


Printeren er let at bruge, selv for brugere uden den store erfaring, og den har et intuitivt LCD-display med 5 linjer, som gør det nemt at konfigurere den og navigere mellem indstillingerne.

Problemfri netværksintegration


i-SENSYS LBP6670dn gør det hurtigt og nemt at dele print på hele netværket. Den har indbygget Gigabit Ethernet-tilslutning til hurtig håndtering af krævende arbejdsmængder, uden at netværkets ydeevne påvirkes. Den understøtter også industristandarden PCL5e/6 og Adobe® PostScript-print (tilbehør) for problemfri integration i dine eksisterende printarbejdsgange.

Spar energi, og skær ned på omkostningerne


Skær ned på papirudgifterne, og reducér spild med automatisk dobbeltsidet print. Den har også en række energibesparende funktioner, som er med til at holde driftsomkostningerne nede. i-SENSYS LBP6670dn er Energy Star-certificeret og bruger kun 1,0 watt i dvale. Med en lav Typical Energy Consumption-værdi (TEC) på 1,3 kWh er den en af de mest effektive printere i sin klasse.

Enkel vedligeholdelse


For maksimal oppetid med minimal vedligeholdelse har printeren en omkostningseffektiv Alt-i-Én-patron, som indeholder toner, tromle og renseenheder. Patronen skiftes nemt ud på få sekunder uden rod. Brug en original Canon-laserpatron, så er du løbende sikret output i høj kvalitet.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP6670dn, dets funktioner og hvad det kan.

PCL Printing

PCL-print

Optional PostScript Printing

PostScript-print (tilbehør)

USB connection

USB-tilslutning

Use and share over network

Brug og del over et netværk

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

+1 Optional Paper Cassette

+1 papirkassette (tilbehør)

User friendly LCD display

Brugervenlig LCD-skærm

High print quality

Høj printkvalitet

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Næste skridt

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Easy Service Plan

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.