Canon i-SENSYS LBP6310dn

i-SENSYS LBP6310dn

Denne netværksklare, kompakte sort/hvid-laserprinter med dobbeltsidet print holder din produktivitet i vejret og giver dig den ydeevne, som dynamiske små og mellemstore virksomheder kræver.

Fordele

  • Kompakt sort/hvid-laserprinter med 33 sider/minut
  • Automatisk dobbeltsidet print
  • Netværksparat
  • Hurtig First Print Out Time
  • Ingen ventetid med Quick First-Print-teknologierne
  • Printopløsning på op til 2400 x 600 dpi
  • Maks. papirkapacitet på 800 ark

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS LBP6310dn

Spar tid, og boost produktiviteten


Små og mellemstore virksomhederm, der printer større mængder, vil mene, at LBP6310dn er en ideel måde at øge produktiviteten på. Med sort/hvid-laserprint med 33 sider/minut og en hurtig First Print Out Time på 6 sekunder eller derunder hjælper LBP6310dn teams til at arbejde hurtigt og uden unødvendige forsinkelser.

Bygget til at levere varen


Et holdbart design sikrer, at de vigtigste arbejdsopgaver klares. LBP6310dn er udstyret med en 250-arks kassette og 50-arks bakke som standard. En ekstra 500-arks kassette giver en samlet papirforsyning på 800 ark, hvilket minimerer genopfyldningsbehovet. Med et brugervenligt, pladsbesparende design passer printeren praktisk ind i travle kontormiljøer. Automatisk dupleksprint skaber professionelt udseende dokumenter og sparer samtidig tid og penge.

Altid fremragende resultater


LBP6310dn leverer op til 2400 x 600 dpi printopløsning med AIR (Automatic Image Refinement). Fordelen er hurtigt print af tydelige og skarpe dokumenter med overlegen billedkvalitet.

Netværksklar for nem integration og betjening


LBP6310dn har indbygget netværksinterface. Den kan derfor hurtigt og enkelt integreres med dit netværk, hvilket gør denne printer perfekt til deling i mindre virksomheder og arbejdsgrupper. Med RUI (Remote User Interface) kan LBP6310dn overvåges og administreres eksternt.

Nem og prisbillig vedligeholdelse


Den vedligeholdelsesfrie Alt-i-Én-patron giver kontinuerlig print i høj kvalitet. Alt-i-Én-patronen - som indeholder toner og alle nødvendige dele - kan udskiftes på sekunder. Der er ikke intet rod og ingen vedligeholdelsesproblemer - bare kontinuerlig print i høj kvalitet. Der fås også en tonerpatron med højere kapacitet, som gør det muligt at printe mere end dobbelt så mange sider.

Energibesparende design


Med LBP6310dn kan du spare energi uden at gå på kompromis med ydeevnen. En TEC*-klassificering på kun 1,9 kWh/uge, plus imponerende lavt energiforbrug på 9 watt i standby og 1 watt i dvale, hjælper med at reducere dit CO2-aftryk, støtte dine miljømæssige målsætninger og give lavere driftsomkostninger. Auto Shutdown Tool forbedrer printerens energieffektivitet yderligere.
* TEC angiver den mængde elektricitet, som et produkt typisk bruger på en uge. Testmetoden er defineret af Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP6310dn, dets funktioner og hvad det kan.

USB connection

USB-tilslutning

Canon Advanced Printing Technology

CAPT (Canon Advanced Printing Technology)

Use and share over network

Brug og del over et netværk

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

+1 Optional Paper Cassette

+1 papirkassette (tilbehør)

High print quality

Høj printkvalitet

Næste skridt

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan