Canon i-SENSYS LBP6230dw

i-SENSYS LBP6230dw

Denne pladsbesparende sort/hvid-laserprinter med Wi-Fi og netværks- og mobile tilslutningsmuligheder, automatisk 2-sidet print og en række energi- og tidsbesparende funktioner er ideel til ethvert mindre kontor eller hjemmekontor.

Fordele

  • Sort/hvid-laserprinter med Wi-Fi-, netværks- og mobile tilslutningsmuligheder
  • Nemt print fra mobile enheder med Canons Mobile Printing-app
  • Spar tid og penge med automatisk 2-sidet print
  • Nyd klassens bedste energiudnyttelse
  • Hurtige sort/hvide print i forbedret kvalitet med 25 sider/minut

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon i-SENSYS LBP6230dw

Pladsbesparende sort/hvid-laserprinter med Wi-Fi


Denne hurtige, kompakte og energibesparende sort/hvid-laserprinter med Wi-Fi og trådløse, Ethernet- og mobile tilslutningsmuligheder samt automatisk 2-sidet print er ideel til mindre kontorer eller hjemmekontorer og passer perfekt på skriveborde i alle størrelser.

Wi-Fi-, netværks- og mobil tilslutning


Print nemt på den måde, du ønsker, med denne enhed med Wi-Fi-, netværks- og mobile tilslutningsmuligheder. Det er meget nemt at slutte den til dit trådløse netværk - du skal blot trykke på Wi-Fi-knappen på printeren, så er du i gang. Mobilt print er også nemt. Du skal bare downloade Canons gratis Mobile Printing-app, og så kan du nyde hurtigt og nemt print fra Apple iOS- eller Android-enheder direkte til printeren.

Hurtig og produktiv ydeevne


Det er nemt at overholde deadlines takket være den imponerende laserprinthastighed på 25 sider/minut og Canons Quick First-Print-teknologier, som sikrer hurtig opvågning fra dvale. Denne enhed vågner straks op til dåd, når du har brug for det, med en hurtig opvarmningstid på kun 10 sekunder eller mindre, fra den bliver tændt, samt en First Print Out Time (FPOT) på 6 sekunder eller derunder.

Automatisk 2-sidet print


Spar papirudgifter, og gør dine forretningsdokumenter endnu mere professionelle med automatisk 2-sidet print.

Enestående laserkvalitet


Nyd den skarpeste og tydeligste tekst og meget detaljeret grafik takket være en printopløsning på op til 1200 x 1200 dpi med Automatic Image Refinement. Vores MS-toner (Magnetic Spherical) leverer optimale resultater, print for print.

Energibesparende


Takket være Canons on-demand fikseringsteknologi tilbyder denne printer klassens største energibesparelse, idet den kun bruger 0,9 watt i dvale og næsten ikke har nogen opvarmningstid. En praktisk tænd/sluk-kontakt på forsiden gør det nemt at slukke den for at mindske energiudgifterne og yderligere reducere den miljømæssige påvirkning. Desuden er der en automatisk slukningsfunktion, der kan tilpasses, som slukker for printeren for dig efter et forudindstillet tidsrum.

Lydsvag i drift


Takket være Canons unikke maskindesign er printeren helt lydløs i standby og usædvanligt støjsvag under drift - så du kan fokusere på dit arbejde uden forstyrrelser.

Alt-i-Én-patron


Alt-i-Én-patronen kan genbruges og sikrer vedligeholdelsesfri drift og output i konstant høj kvalitet. De originale laserpatroner fra Canon indeholder toner, tromle og renseenheder og kan udskiftes på få sekunder uden besvær eller svineri.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP6230dw, dets funktioner og hvad det kan.

High print quality

Høj printkvalitet

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

Use and share over network

Brug og del over et netværk

USB connection

USB-tilslutning

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

Næste skridt

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

i-SENSYS-patroner

 

Produktbilleder er kun til illustration. Visse funktioner er tilbehør. Se produktspecifikationerne eller kontakt din Canon Account Manager for yderligere oplysninger.