Canon i-SENSYS LBP6200d

i-SENSYS LBP6200d

Med automatisk dobbeltsidet print er denne kompakte laserprinter en fantastisk tilføjelse til hjemmet eller et lille kontor. Få fordel af vedligeholdelsesfri print og en række andre energibesparende funktioner.

Fordele

  • Pladsbesparende design
  • 25 sider/min., First Print Out Time på 6 sekunder
  • Automatisk dobbeltsidet print
  • Energibesparende
  • Stille drift
  • Alt-i-Èn-patron sikrer vedligeholdelsesfri drift

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS LBP6200d

Kompakt og pladsbesparende


Denne pladsbesparende og prisbillige sort/hvid-laserprinter er perfekt til personlig brug – hjemme eller på det lille kontor. Den har automatisk dobbeltsidet print, men er alligevel utrolig kompakt og kan stå på selv det mindste skrivebord.

Høj ydeevne


Få fordelen af imponerende laserprinthastigheder på 25 sider/min. Canons Quick First-Print-teknologier sørger for hurtig opvarmning efter dvale med en opvarmningstid på kun 10 sekunder fra opstart. Og med en First Print Out Time på kun 6 sekunder, så kan deadlines altid overholdes.

Automatisk dobbeltsidet print


Tilfør mere professionalisme med automatisk print på begge sider af et dokument – og spar samtidig papir.

Enestående laserkvalitet


Giver en særdeles skarp og tydelig tekst og meget detaljeret grafik takket være en printopløsning på op til 2400 x 600 dpi med Automatic Image Refinement. Vores MS-toner (Magnetic Spherical) er specielt udviklet til at levere optimale resultater, print for print.

Besparende og støjsvag


Denne energibesparende printer bruger kun 1,4 watt i dvale. Den praktiske afbryder på forsiden gør det let at slukke for den, så du kan spare endnu mere energi. Takket være en konstruktion uden brug af ventilatorer er i-SENSYS LBP6200d helt lydløs i standby og usædvanligt støjsvag under drift - så du kan fokusere på dit arbejde uden forstyrrelser.

Alt-i-Én-patron


Den genanvendelige Alt-i-Én-patron sikrer vedligeholdelsesfri drift og output i konstant høj kvalitet. Udskift den kompakte patron - der indeholder toner-, tromle- og renseenhed - med en original Canon-laserpatron på få sekunder. Så er din printer så god som ny.

Priser

Specifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP6200d, dets funktioner og hvad det kan.

USB connection

USB-tilslutning

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

High print quality

Høj printkvalitet

Canon Advanced Printing Technology

CAPT (Canon Advanced Printing Technology)