Canon i-SENSYS LBP6030w

i-SENSYS LBP6030w

En pladsbesparende, budgetvenlig sort/hvid-laserprinter til mindre kontorer eller hjemmekontorer med Wi-Fi til nem trådløs netværksforbindelse og print fra mobile enheder. Den er støjsvag, driftssikker og meget energibesparende og leverer hurtige print i høj kvalitet.

Fordele

  • Budgetvenlig sort/hvid-laserprinter med Wi-Fi- og mobil forbindelse
  • Print nemt fra mobile enheder med Canons Mobile Printing-app
  • Hurtige sort/hvid-print i høj kvalitet med 18 sider/minut
  • Ingen ventetid på print med Quick First-Print-teknologierne
  • Stilfuldt og pladsbesparende design, der ser godt ud på ethvert skrivebord

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon i-SENSYS LBP6030w

Pladsbesparende sort/hvid-laserprinter med Wi-Fi


Denne hurtige, kompakte og budgetvenlige sort/hvid-laserprinter med Wi-Fi, som er designet til at passe på et skrivebord og tilbyder nemt trådløst og mobilt print, er perfekt til personlig brug og brug på mindre kontorer. Det slanke og pladsbesparende design inkluderer et udtrækkeligt dæksel til papirbakken, så dens dimensioner holdes nede på blot 364 x 249 x 199 mm (B x D x H).

Wi-Fi til netværks- og mobilt print


Print trådløst fra pc'er, smartphones og tablets med denne printer med Wi-Fi- og mobile tilslutningsmuligheder. Det er meget nemt at slutte den til dit trådløse netværk - du skal blot trykke på Wi-Fi-knappen på printeren, så er du i gang. Hvis du vil printe fra Apple iOS- eller Android-enheder, skal du bare downloade Canons gratis Mobile Printing-app og nyde hurtigt og nemt print direkte til printeren.

Hurtig og produktiv ydeevne


i-SENSYS LBP 6030w vågner straks op til dåd, når du har brug for det, takket være Canons Quick First-Print-teknologier, som sikrer hurtig opvågning fra dvale. Med en First Print Out Time (FPOT) på kun 7,8 sekunder og en professionel laserprinthastighed på 18 sider/minut behøver du ikke vente på dine print - så kan du hurtigt komme tilbage til det, der er vigtigt.

Enestående laserkvalitet


Nyd den skarpeste og tydeligste tekst og meget detaljeret grafik takket være en printopløsning på op til 2400 x 600 dpi med Automatic Image Refinement. Vores MS-toner (Magnetic Spherical) er specielt udviklet til at levere optimale resultater, print for print.

Energibesparende


Takket være Canons on-demand fikseringsteknologi bruger denne energibesparende printer kun 1,6 watt i dvale, og der er næsten ingen opvarmningstid. En praktisk tænd/sluk-kontakt på forsiden gør det nemt at slukke den for at mindske energiudgifterne og yderligere reducere den miljømæssige påvirkning. Desuden er der en automatisk slukningsfunktion, der kan tilpasses, som automatisk slukker for printeren for dig efter et forudindstillet tidsrum.

Lydsvag i drift


Takket være Canons unikke maskindesign er i-SENSYS LBP6030w helt lydløs i standby og usædvanligt støjsvag under drift - så du kan fokusere på dit arbejde uden forstyrrelser.

Alt-i-Én-patron


Alt-i-Én-patronen kan genbruges og sikrer vedligeholdelsesfri drift og output i konstant høj kvalitet. De originale laserpatroner fra Canon indeholder toner, tromle og renseenheder og kan udskiftes på få sekunder uden besvær eller svineri.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP6030w, dets funktioner og hvad det kan.

High print quality

Høj printkvalitet

USB connection

USB-tilslutning

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

Næste skridt

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

i-SENSYS-patroner

 

Produktbilleder er kun til illustration. Visse funktioner er tilbehør. Se produktspecifikationerne eller kontakt din Canon Account Manager for yderligere oplysninger.