Canon i-SENSYS LBP6030B

i-SENSYS LBP6030B

En budgetvenlig, pladsbesparende sort/hvid-laserprinter, som er designet til personlig brug eller brug på mindre kontorer. Den er støjsvag, driftssikker og meget energibesparende med lavt strømforbrug og leverer hurtige print i høj kvalitet.

Fordele

  • Budgetvenlig sort/hvid-laserprinter - perfekt til mindre kontorer eller hjemmekontorer
  • Hurtige sort/hvid-print i høj kvalitet med 18 sider/minut
  • Ingen ventetid på print med Quick First Print
  • Stilfuldt og pladsbesparende design, der ser godt ud på ethvert skrivebord
  • Nyd klassens bedste energiudnyttelse

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS LBP6030B

Pladsbesparende sort/hvid-laserprinter


Denne hurtige, kompakte og budgetvenlige sort/hvid-laserprinter, som er designet til at passe på et skrivebord, er perfekt til personlig brug og brug på mindre kontorer. Det slanke og pladsbesparende design i en elegant sort farve inkluderer et udtrækkeligt dæksel til papirbakken, så dens dimensioner holdes nede på blot 364 x 249 x 198 mm (B x D x H).

Hurtig og produktiv ydeevne


i-SENSYS LBP6030B vågner straks op til dåd, når du har brug for det, takket være Canons Quick First-Print-teknologier, som sikrer hurtig opvågning fra dvale. Med en First Print Out Time (FPOT) på kun 7,8 sekunder og en professionel laserprinthastighed på 18 sider/minut behøver du ikke vente på dine print - så kan du hurtigt komme tilbage til det, der er vigtigt.

Enestående laserkvalitet


Nyd den skarpeste og tydeligste tekst og meget detaljeret grafik takket være en printopløsning på op til 2400 x 600 dpi med Automatic Image Refinement. Vores MS-toner (Magnetic Spherical) er specielt udviklet til at levere optimale resultater, print for print.

Energibesparende


Takket være Canons on-demand fikseringsteknologi bruger denne energibesparende printer kun 0,8 watt i dvale, og der er næsten ingen opvarmningstid. En praktisk tænd/sluk-kontakt på forsiden gør det nemt at slukke den for at mindske energiudgifterne og yderligere reducere den miljømæssige påvirkning.

Lydsvag i drift


Takket være Canons maskindesign er i-SENSYS LBP6030B helt lydløs i standby og usædvanligt støjsvag under drift - så du kan fokusere på dit arbejde uden forstyrrelser.

Alt-i-Én-patron


Alt-i-Én-patronen kan genbruges og sikrer vedligeholdelsesfri drift og output i konstant høj kvalitet. De originale laserpatroner fra Canon indeholder toner, tromle og renseenheder og kan udskiftes på få sekunder uden besvær eller svineri.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP6030B, dets funktioner og hvad det kan.

High print quality

Høj printkvalitet

USB connection

USB-tilslutning

Næste skridt

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

Produktbilleder er kun til illustration. Visse funktioner er tilbehør. Se produktspecifikationerne eller kontakt din Canon Account Manager for yderligere oplysninger.