Canon i-SENSYS LBP6020

i-SENSYS LBP6020

En pladsbesparende, prisfornuftig sort/hvid-laserprinter, der egner sig perfekt til personlig brug. Denne energibesparende enhed leverer vedligeholdelsesfri print i høj kvalitet og er brugervenlig og ekstremt stille.

Fordele

  • Pladsbesparende design
  • 18 sider pr. minut, First Print Out Time på 7,8 sekunder
  • Energibesparende
  • Lydsvag i drift
  • Alt-i-Én-patron sikrer vedligeholdelsesfri drift

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS LBP6020

Kompakt og pladsbesparende


Denne kompakte og prisbillige sort/hvid-laserprinter, som er designet til at passe på et skrivebord, er perfekt til personlig brug. Dens slanke og pladsbesparende design indbefatter et udtrækkeligt dæksel til papirbakken, så dens dimensioner holdes nede på blot 359 x 249 x 198 mm (B x D x H)

Høj ydeevne


Få fordelen af professionelle laserprinthastigheder på 18 sider pr. minut. Canons Quick First-Print-teknologier sikrer hurtig opvarmning efter dvale og med en First Print Out Time på blot 7,8 sekunder, kan du hurtigt komme tilbage til det, der er vigtigt, uden at skulle vente på dine print.

Enestående laserkvalitet


Giver en særdeles skarp og tydelig tekst og meget detaljeret grafik takket være en printopløsning på op til 2400 x 600 dpi med Automatic Image Refinement. Vores MS-toner (Magnetic Spherical) er specielt udviklet til at levere optimale resultater, print for print.

Besparende og støjsvag


Denne energibesparende printer bruger kun 0,8 W i dvale. Den praktiske afbryder på forsiden gør det let at slukke for den, så du kan spare endnu mere energi. Takket være Canons unikke design er i-SENSYS LBP6020 helt lydløs i standby og usædvanligt støjsvag under drift - så du kan fokusere på dit arbejde uden forstyrrelser.

Alt-i-Én-patron


Den genanvendelige Alt-i-Én-patron sikrer vedligeholdelsesfri drift og output i konstant høj kvalitet. Udskift den kompakte patron - der indeholder toner-, tromle- og renseenhed - med en original Canon-laserpatron på få sekunder - så bliver din printer så god som ny.

Priser

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP6020, dets funktioner og hvad det kan.

High print quality

Høj printkvalitet

Canon Advanced Printing Technology

CAPT (Canon Advanced Printing Technology)

USB connection

USB-tilslutning