Canon i-SENSYS LBP351x

i-SENSYS LBP351x

Højkapacitetsprint, som er ideel til produktive arbejdspladser, hvor der er behov for en fleksibel sort/hvid-laserprinter.

Fordele

  • Hurtigt print: 55 sider/min (A4), 59 sider/min (A5, liggende)*
  • Øget produktivitet med en papirkapacitet, der kan udvides til 3.600 sider og en række ekstra kassettekonfigurationer
  • Velegnet til alle miljøer, takket være dens kompakte størrelse
  • Print fra smartphones og tablets med understøttelse af mobilt print
  • Effektiv drift med originale Canon-tonerpatroner med høj kapacitet
  • Nem at administrere som en del af dit netværk
  • Mulighed for sikkert print og lagring
  • Enkelt dobbeltsidet print, som reducerer omkostninger og spild

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS LBP351x

Hurtigt og fleksibelt print


Med sort/hvid-print på 55 sider pr. minut og et udvalg af fleksible konfigurationer er LBP351x ideel til travle arbejdsmiljøer, der har behov for en driftssikker og alsidig printer. Muligheden for at tilføje op til fire papirkassetter samt en papirbakke med høj kapacitet (tilbehør) gør den til en yderst produktiv printer, der er nem at konfigurere.

Lille størrelse, høj kapacitet


For at opretholde produktiviteten har du brug for en printer med høj kapacitet, så derfor har LBP351x en stor 600-siders kapacitet som standard, som kan udvides til 3.600 sider. Kompakt og effektivt kontorudstyr, som på trods af den større kapacitet har et lille fodaftryk. Der findes også en højkapacitetstonerpatron, der gør det muligt at printe flere sider, inden patronen skal skiftes ud, hvilket gør dig endnu mere produktiv. Uanset printopgaven, så klarer den alsidige LBP351x jobbet. Fra A5 til dobbeltsidede A4-dokumenter er den klar til at levere på sekunder.

Print fra cloud-tjenester og mobile enheder


Takket være LBP351x' understøttelse af Apple AirPrint (iOS) og Mopria (Android) kan du printe fra enhver kompatibel enhed. Du kan også drage fordel af mere avancerede funktioner med Canon PRINT Business-app'en. Til dem, der benytter Google på arbejdspladsen, er LBP351x klar til integration med Google Cloudprinter.

Smarte netværks- og administrationsfunktioner


LBP351x er en fantastisk alsidig tilføjelse til din samling af printere. Understøttelse af PCL5e/6 og Adobe Postscript-printersprogene giver sømløs integration i administrerede netværksmiljøer. LBP351x er også velegnet til Managed Print Service-miljøer og er kompatibel med Canons e-Maintenance fjernserviceadministrationssystem. Derudover kan LBP351x integreres i Canons uniFLOW output management-platform, der giver dig effektivitet og sikkerhed med My Print Anywhere samt de ekstra fordele ved regnskabs- og omkostningsdækning.

Priser

Tildelt for at være et allround-tilbud til omkostningssporing, sikkert og mobilt print, scanningsworkflow og enhedsstyring. uniFLOW Online fås som en tilbehørsløsning.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP351x, dets funktioner og hvad det kan.

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

+4 Optional Paper Cassette

+4 papirkassetter (tilbehør)

PCL Printing

PCL-print

PostScript Printing

PostScript-print

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Brochure

* A5-kassette C-A1 er påkrævet.

Produktbilleder er kun til illustration. Visse funktioner er tilbehør. Se produktspecifikationerne eller kontakt din Canon Account Manager for yderligere oplysninger.