Canon i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw er en hurtig, kompakt, PCL-kompatibel sort/hvid-laserprinter med Wi-Fi, og som kan bruges med en mobil enhed. Den fås til en overkommelig pris og er ideel til en lang række anvendelser.

Fordele

  • Hurtig: 27 sider/minut, First Print Out på 8 sekunder, med automatisk dobbeltsidet print og Canons Quick First-Print-teknologier
  • Elegant, smart og kompakt design
  • PCL5e/6-optimeret print for kompatibilitet med eksisterende infrastruktur
  • Klar til Wi-Fi og Ethernet
  • Kan bruges med mobile enheder og Google Cloudprinter
  • Lavt strømforbrug og markedsførende energieffektivitet.

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS LBP151dw

Hastighed, plads og besparelser


i-SENSYS LBP151dw leverer enestående hastighed fra en pladsbesparende enhed til en meget overkommelig pris. En hurtig printhastighed på 27 sider/minut suppleres med dobbeltsidet print, en First Print Out Time (FPOT) på 8 sekunder og Canons Quick First-Print-teknologier, der sikrer hurtige print, selv fra dvale.

Klar til Wi-Fi, netværk og mobile enheder


Tilslutning af printeren til Ethernet eller et Wi-Fi-netværk er lige så let som at trykke på en knap. Du kan printe trådløst fra enhver Mopria-kompatibel mobil enhed ved hjælp af det gratis plugin. Og du kan få adgang til en lang række avancerede funktioner på din iOS- eller Android-enhed med den gratis Canon PRINT Business-app.

Kan bruges med Google Cloudprinter


i-SENSYS LBP151dw kan tilsluttes direkte til cloud-tjenester uden behov for en pc. Du kan tilslutte den til din Google Cloudprinter-konto i løbet af sekunder og straks begynde at printe fra enhver kompatibel enhed.

PCL-kompatibel


For IT-medarbejdere er i-SENSYS LBP151dw den perfekte løsning på en lang række udfordringer, eftersom printeren kan tilsluttes et netværk uden besvær og garantere driftssikkerhed fra en kompakt, prismæssigt overkommelig enhed.

Effektivt lavt strømforbrug


Denne printer er lydløs, hvilket gør den ideel til detailhandlen, bankfilialer og hotelreceptioner, og den er samtidig klassens mest energieffektive løsning med et lavt strømforbrug.

Alt-i-Én-printerpatron


Alt-i-Én-printerpatronen kan genbruges og sikrer vedligeholdelsesfri drift og output i konstant høj kvalitet. Originale Canon-laserpatroner indeholder toner, tromle og renseenhed og er nemme at udskifte på få sekunder.

Priser

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP151dw, dets funktioner og hvad det kan.

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

Use and share over network

Brug og del over et netværk

USB connection

USB-tilslutning

PCL Printing

PCL-print

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

2016-2017-3-year-warranty-campaign