Fotolab-kvalitet

Utrolige detaljer

Hvad skal der til for at lave et godt fotoprint? Det hele drejer sig om, hvor nøjagtigt din printer kan afsætte blækdråber på fotopapiret – og hvor små dråber, printeren kan lave. Det er derfor, alle PIXMA foto- og dokumentprintere anvender Canons patenterede FINE-teknologi.

FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) anvender supernøjagtige printhoveder med op til 7680 dyser. Hver dyse er designet til at afgive ensartede, præcise blækdråber, hvoraf nogle er så små som en pl – så lidt som en trilliontedel af en liter! Disse små dråber producerer utroligt glidende farveovergange og høje detaljeringsniveauer, og dermed får du print, der ser ud og føles som traditionelle fotografier.

Rene farver og enestående kontrast

Det er ikke kun printhovedet, der får PIXMA print til at se så godt ud – Canon blæk producerer fantastiske resultater ved at kombinere højintensitetsfarver med uforlignelig kontrast.

Hver PIXMA foto- og dokumentprinter anvender en kombination af pigmentbaseret sort blæk og farvestofbaseret farvet blæk. Resultatet? Strålende skarp, letlæselig tekst i dine dokumenter og levende farver på dine fotos og din grafik.

Visse modeller indeholder også Canons ContrastPLUS system, der anvender en ekstra sort, farvestofbaseret blæk. Dette giver dig den højeste kontrast - ikke kun i sorte områder men over hele billedet, hvorved dine fotos opnår et dynamisk 3-D-udseende.