Sådan konfigurerer og bruger du din Connect Station CS100

Denne serie af videoer hjælper dig gennem konfigurering, tilslutning, overførsel, visning, deling og sikkerhedskopiering af dine dyrebare minder.

one-place

Konfigurering af din Connect Station

Denne video hjælper dig med at komme i gang med Connect Station CS100, lige fra at tilslutte dit tv til at tænde den og til at vælge dit sprog.

Tilslutning af din Connect Station

Lær, hvordan du opretter forbindelse til dit Wi-Fi-netværk derhjemme, logger på CANON iMAGE GATEWAY og linker til dine sociale netværk og cloud-lagringstjenester.

Overførsel af billeder til din Connect Station

Denne vejledning viser dig, hvordan du kan overføre dine fotos og videoer til Connect Station CS100 både direkte fra kameraet via NFC og Wi-Fi eller fra et hukommelseskort eller en USB-forbindelse.

Visning og organisering af dit indhold

Få mest muligt ud af din fotosamling, og genoplev dine minder ved at oprette album og gennemse dem på din smartphone eller tablet.

Del dine billeder

Del dine minder med venner og familie. Denne vejledning viser dig, hvordan du kan dele på sociale netværk, sende billeder til andre Connect Station-enheder og printe trådløst i den fineste kvalitet.

Sikkerhedskopiering

Denne video viser, hvordan du sikkerhedskopierer indholdet på din Connect Station CS100, så det er opbevaret på en sikker måde, samt hvordan du gendanner dine data.

Brugervejledning til Connect Station CS100

Hvis du har brug for yderligere oplysninger om konfiguration og brug af din Connect Station CS100, bedes du downloade hele brugervejledningen

Download brugervejledningen til CS100 [PDF]

Du vil måske også kunne lide...

eosbeginners

EOS til begyndere

Gør dig klar til digital spejlrefleksfotografering, hvor du kan nyde mere kreativ kontrol med et kamera, der er nemt at bruge, og som giver flotte billeder og videoer.

Irista

irista

Opbevar dine fotos sikkert og i fuld kvalitet, tilmeld dig nu og få 15 GB gratis lagerplads

register

Registrér dit produkt

Fortæl os om dig selv, og tilmeld dig Canons You Connect-nyhedsbrev, der er fuld af inspiration, nyheder og tips.