Canon XEED WX6000

XEED WX6000

XEED WX6000 inkorporerer LCOS- og AISYS-teknologi med motoriserede objektivfunktioner for at levere en farvestyrke på 5700 lumen og WXGA+-opløsning – perfekt til virksomheder, der opgraderer til projektion på widescreen.

Fordele

  • Indbygget WXGA+ opløsning
  • LCOS-teknologi
  • 5700 lumen farvestyrke
  • Kontrastforhold på 1000:1
  • Motoriseret zoom, fokus og objektivforskydning
  • 4 udskiftelige objektiver
  • Avanceret RGB- og gammajustering
  • DVI- og HDMI™-indgange
  • PJLink™-kompatibel netværksport
  • 360° installation

Funktioner

Kig nærmere på Canon XEED WX6000

Klar, detaljeret projektion


XEED WX6000, der tilbyder utrolige 5700 lumen, er den ideelle LCOS-installationsprojektor. Indbygget WXGA+ (1440x900) høj opløsning gør den velegnet på steder, hvor lysstyrke er vigtig, som f.eks. konferencesale og store forsamlinger.

Overvældende billedkvalitet


LCOS-panelet på 0,7” sikrer sammen med Canon optiske AISYS-system, at dit publikum kun ser perfekte, skarpe billeder - selv på krævende steder som hotelkonferencefaciliteter og udstillingssale.

16:10-projektion og et høj blændeforhold giver silkebløde billeder, hvilket gør denne model til et seriøst valg for kreative virksomheder, der fremviser logoer og andre nøjagtige design. Med et kontrastforhold på 1000:1 sikres dybe sorte og levende farver.

Enestående Canon-objektivkvalitet


Installationsprojektorer skal bruge utroligt nøjagtige objektiver, og XEED WX6000 tilbyder både den kvalitet og fleksibilitet, du har brug for. Med Canons objektivteknologi er du garanteret uovertruffen billeddefinition og maksimalt lys-output.

Avanceret installationsfunktion på ½ pixels nøjagtighed får dine billeder til at tage sig rigtig godt ud - det er vigtigt ved installationer med flere projektorer såsom 3D, stabling, blandede systemer og kupler.

Vælg dit ideelle objektiv


Fire udskiftelige højpræcisionsobjektiver, inklusive 1,5x standardzoom, vidvinkel, 1,7x lang zoom og 1,95x ultralang zoom bevarer fleksibelt billedkvaliteten selv i store lokaler.

Kontrollér dine billeder


XEED WX6000 indeholder en række smarte funktioner til at præsentere dine billeder pålideligt og nøjagtigt. Individuel RGB-kontrol, farvestyring på 6 akser og gammadetaljejustering hjælper til at opnå enestående farvematching, der er meget tæt på professionelt kalibrerede enheder.

Fleksibel tilslutning og betjening


XEED WX6000 tilbyder et stort udvalg af forbindelsesmuligheder, der er velegnede til fremvisning i virksomheder, uddannelsesinstitutioner og på offentlige steder. DVI- og HDMI™-stik lader dig projicere digitale billeder og video i HD, samtidig med at netværks- og RS232C-porte giver nem tilslutning til dit lokalestyringssystem og LAN. Branchestandarden PJLink™ understøttes også og giver styring og overvågning af IP. Sammen med fleksibel 360° installation gør disse funktioner XEED WX6000 til et utrolig alsidigt valg for virksomheder.

Spar omkostninger, reducér CO2-udledning


Med under 0,08 watt pr. lysenhed er strømforbruget for XEED WX6000 et af branchens laveste.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon XEED WX6000, dets funktioner og hvad det kan.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Høj lysstyrke og stort kontrastforhold

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

Serielle kommandoer

Download de serielle kommandoer, der er nødvendige for at kunne konfigurere fjernbetjening af WX6000

Download (pdf)

XEED-kundecases

Case Study Gesundheit Nord Medical

Hospitalsgruppen Gesundheit Nord

Canons videoprojektorer giver lægerne i "Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH"-gruppen de skarpeste billeder. Brugen af Canons XEED SX80 Mark II Medical-videoprojektorer har moderniseret gruppens daglige rutiner, og gruppen bruger nu digitale røntgensystemer ved de daglige konsultationer i fire klinikker i Bremen.

Case Study inamo Restaurant

Restaurant inamo, London

I 2010 blev der installeret over 90 Canon XEED-projektorer på inamo st james. Projektorerne er en del af inamos patentbeskyttede E-TableTM-løsning, der giver gæsterne mulighed for at bestille deres mad, vælge en digital dug, se kokkene i køkkenet via "ChefCam" og endda bestille en taxa hjem, alt sammen takket være en projiceret visning på deres bord.