Canon XEED WX450ST

XEED WX450ST

Denne unikke og innovative kompakte WXGA+-installationsprojektor med kort projektionsafstand har lodret lens shift (objektivforskydning) på hele 77 %. Med en lysstyrke på 4500 lumen projicerer den overlegen billedkvalitet fra ca. en tredjedel af projektionsafstanden for traditionelle projektorer.

Fordele

  • Indbygget WXGA+-opløsning
  • Canon-objektiv med kort projektionsafstand
  • 4500 lumen
  • 2000:1 kontrast
  • Mange muligheder for lodret og vandret objektivforskydning
  • Billede-i-billede og edge blending
  • HDMI™- og DVI-indgange
  • Præsentation uden brug af pc
  • Nem adgang til lampe og filter
  • Enestående energieffektivitet

Funktioner

Kig nærmere på Canon XEED WX450ST

Objektiv med forskydning, kort projektionsafstand og fantastisk lysstyrke


Den unikke XEED WX450ST er en fantastisk lysstærk multimedieprojektor med kompakt installation og høj opløsning. Dens Canon-objektiv med kort projektionsafstand har et usædvanlig stort område for lodret og vandret lens shift (objektivforskydning). Med et projektionsforhold på kun 0,571:1 eliminerer dette helt nye objektiv praktisk talt forvrængning (typisk 0,1%). Det kan projicere et billede på 100" fra kun 1,23 meters afstand, hvilket er ca. en tredjedel sammenlignet med traditionelle projektorer. På trods af dets korte brændvidde projicerer objektivet billeder fra 30" op til hele 300" i diagonal størrelse. Med både lodret og vandret forskydning – herunder et usædvanlig bredt 77 % lodret område – kan projektoren placeres diskret over eller under lærredet og egner sig til både fremad- og bagudrettet projektion.

Klare billeder med hurtig bevægelse


Det nyeste optiske AISYS-system er Canons mest effektive nogensinde og yder en lysstyrke på 4500 lumen og et kontrastforhold på 2000:1. Så billeder er klare, skarpe og levende – med samme fremragende nøjagtige farver og jævne billedgengivelse, som du forventer fra XEED-serien.

Næste generations billedbehandling


Indbygget WXGA+-opløsning (1440 x 900 pixels) understøttes af LCOS-displayteknologi, der leverer fantastiske, helt jævne billeder. Ud over dets optik i professionel kvalitet er WX450ST’s nye billedbehandlingsmotor fuld af funktioner, der er nemme at installere, som hardware edge blending, indbygget registreringsjustering (for at sikre perfekt RGB-paneljustering) og indbyggede testmønstre. Billedvisningen billede-i-billede understøtter dobbelt digitalt input, så det er perfekt til moderne videokonferenceprogrammer. 4-punkts keystone-korrektionsfunktionen gør det nemmere at projicere billeder fra næsten alle vinkler med perfekt geometri, mens reduktion af bevægelsessløring holder billederne skarpe ved afspilning af video med hurtig bevægelse.

Designet til fleksibel installation


Det nye kabinet, der er fladt øverst, har smarte muligheder for montering af fødder og er ideelt til avancerede installationer med flere projektorer. Det er nemt at stable og opnå opadrettet og nedadrettet projektion.

Valgmuligheder ved tilslutning


HDMI- og DVI-I-stik muliggør digitalt input, mens firmwaren er nem at opdatere via USB-stikket, som også gør det muligt at projicere direkte fra USB-nøgler. Crestron RoomView® muliggør umiddelbar samlet fjernbetjening og overvågning, mens Network Multi-Projection-funktionen (NMPJ) sørger for nem projektion via LAN.

Lang holdbarhed og energibesparende


XEED WX450ST’s lampe holder op til 5.000 timer, når den bruges i ECO Mode. En særlig ECO-knap aktiverer øjeblikkeligt lavenergilampetilstanden og andre energibesparende funktioner for usædvanlig energieffektiv drift.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon XEED WX450ST, dets funktioner og hvad det kan.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Høj lysstyrke og stort kontrastforhold

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-port

crestron

Crestron