Canon XEED WUX6000

XEED WUX6000

Vis virkelig betagende billeder med Canons installationsprojektor-flagskib. Den har indbygget WUXGA-opløsning, farvelysstyrke på 6000 lumen og et udvalg af fem højkvalitetsobjektiver som tilbehør.

Fordele

  • Opnå detaljerede, ultrarealistiske billeder med indbygget WUXGA-opløsning
  • Få enestående lysstyrke på 6000 lumen og et kontrastforhold på 2000:1
  • Vis livagtige billeder og præcise farver med LCOS-teknologi
  • Vælg mellem fem udskiftelige Canon-projektionsobjektiver af høj kvalitet
  • Motoriseret objektivforskydning, zoom og fokus til hurtig og nøjagtig installation
  • Vis billede-i-billede fra to digitale kilder
  • Ny avanceret billedprocessor med funktioner som egde blending, billede-i-billede og fire hjørners keystone-korrektion i hardwaren
  • Nem adgang til lampe og luftfilter hjælper med til at holde vedligeholdelsesomkostningerne nede

Funktioner

Kig nærmere på Canon XEED WUX6000

Billeder, der tryllebinder dit publikum


Oplev en helt ny standard for Canon XEED installationsprojektorer med WUX6000. Du får livagtige og detaljerede billeder fra både computer- og videobaserede kilder - takket være den indbyggede WUXGA-opløsning, der også understøtter Full HD. Canons unikke optiske AISYS-platform leverer en lysstyrke på 6000 lumen og et kontrastforhold på 2000:1. Det giver klare billeder, selv ved højt omgivende lysniveau.

Avanceret LCOS-panelteknologi


LCOS-paneler (Liquid Crystal On Silicon) samarbejder med Canon AISYS-systemet om at skabe enestående og ensartede billeder. Farverne er sande, og billederne er fri for de uønskede "gitter"- og "regnbue"-effekter, der ofte ses med andre panelteknologier. LCOS-teknologien i WUX6000 giver et blændeforhold på ikke mindre end 96 %, så WUX6000 er ideel til omgivelser, der kræver ensartede og detaljerede billeder.

Fem fleksible, udskiftelige Canon-objektiver


Du kan parre din WUX6000 med det perfekte objektiv til din opgave - med fem Canon-projektionsobjektiver af enestående kvalitet at vælge mellem. Du får udsøgt præcision og enestående fleksibilitet ved installationen med den motoriserede lodrette og vandrette objektivforskydning med en præcision inden for en halv pixel. Hvert enkelt objektiv nyder godt af Canons berømte teknologi og leverer den præcise geometri, det skarpe fokus og den nøjagtighed, som du forventer fra en leder inden for billedbehandling.

To digitale indgange til ekstra effekt


WUX6000's udvalg af indgange giver dig maksimal fleksibilitet. Med såvel DVI- som HDMI-indgange får du den perfekte projektor til opgaver såsom videokonferencer, der kræver billede-i-billede-funktioner. Billede-i-billede-projektion kan udføres fra enten to digitale kilder eller fra en digital og en analog kilde.

Effektive funktioner, der giver dig kontrol


WUX6000 giver dig ubesværet fleksibilitet og kontrol med billedpræsentationen. Avancerede funktioner som f.eks. edge blending i hardwaren kan du let og ubesværet kombinere billeder fra flere projektorer til imponerende multi-projektioner. Fire-punkts keystone-korrektion hjælper med at holde billedet skarpt og præcist selv ved projicering fra en vinkel. Samtidig giver den vandrette og lodrette registreringsjustering mulighed for perfekt RGB-paneljustering inden for en enkelt pixel.

Modulært design til nem vedligeholdelse


WUX6000 er usædvanligt enkel at vedligeholde. Lampen og luftfilteret kan udskiftes med et par enkle trin - uden at du behøver at fjerne projektoren fra installationen. WUX6000 omfatter Canons tre års udvidede låneservice, der giver dig en låneprojektor med levering næste dag*, mens din egen enhed serviceres eller repareres.

* Næste dag betyder, at låneproduktet, hvor det er muligt, bliver leveret dagen efter reparationsanmodningen. Hvis anmodningen modtages om eftermiddagen, i en weekend eller på en helligdag, modtages låneproduktet inden for to dage. Denne låneservice er underlagt vilkår og betingelser og er kun tilgængelig i visse områder.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon XEED WUX6000, dets funktioner og hvad det kan.