Canon XEED WUX5000

XEED WUX5000

XEED WUX5000 har LCOS-teknologi, som giver 5000 lumen, WUXGA-opløsning, Full HD-understøttelse samt motoriserede, udskiftelige objektiver. Resultatet er en ny definition af billedkvalitet for installationsprojektorer.

Fordele

  • Indbygget WUXGA-opløsning og Full HD-kompatibilitet (1080p)
  • LCOS-teknologi
  • 5000 lumen (4000 lm i Quiet Mode)
  • Kontrastforhold på 1000:1
  • Motoriseret lens shift (objektivforskydning), zoom og fokus
  • 3 udskiftelige objektiver
  • Avanceret RGB- og gammajustering
  • DVI- og HDMI-indgange
  • PJLink-kompatibel netværksport

Funktioner

Kig nærmere på Canon XEED WUX5000

Den perfekte kombination til fantastisk billedkvalitet


XEED WUX5000 hæver standarden for installationsprojektorer. Ved projicering ved WUXGA-opløsning (1920 x 1200 pixels) fremviser projektoren billeder fra pc eller Mac med en enestående klarhed, og video i Full HD gengives ned i mindste detalje. Canons LCOS-teknologi giver en fremragende billedkvalitet, hvor man ikke oplever de typiske problemer, man ser ved konventionel billedprojicering, som giver uønskede "gitter-" eller "regnbue"-effekter.

Uovertruffen ydelse


XEED WUX5000 anvender den nyeste generation af Canons optiske AISYS-system, som giver hele 5000 lumen for alle typer indhold - uanset farven. AISYS optimerer LCOS-panelernes ydeevne og giver resultater, der opnår "virkelighedstro" farveklarhed. Et højt kontrastforhold på 1000:1 sikrer levende farver og fine sorte nuancer. Delta-E farvematching er enestående og meget tæt på professionelt kalibrerede enheder.

Canons udskiftelige, motoriserede objektiver


Der findes en række motoriserede, udskiftelige objektiver i høj kvalitet til XEED WUX5000. Standardobjektivet med 1,5x zoom er ideelt til de fleste installationer, mens et objektiv med 1,7x zoom og lang fokus fås til større arrangementer. Det faste objektiv med ultravidvinkel er perfekt til bagprojicering. Canons kvalitetsobjektiver er designet specielt til maksimering af lysstyrken med enestående billeddefinition og -geometri.

Avancerede installationsfunktioner


Funktionerne for motoriseret zoom, fokus og lens shift (objektivforskydning) kan ændres ved hjælp af fjernbetjeningen med en nøjagtighed på en halv pixel, hvilket øger brugervenligheden. XEED WUX5000 har det perfekte kontrolniveau, som er nødvendigt for installationer med én eller flere projektorer, som f.eks. 3D, stabling, blandede systemer og kupler.

Fleksibel integration og alsidige tilslutningsmuligheder


XEED WUX5000 kan tilsluttes digitale high-definition-kilder via både DVI-D- og HDMI-porte. Den har også en VGA-terminal med 15 ben og tre ministik til lydtilslutning. Serie- og netværksporte muliggør kontrol og overvågning, mens PJLink-kompatibilitet er ideelt til integration af et AV-system.

Nem vedligeholdelse


Vedligeholdelse har aldrig været hurtigere eller nemmere. Den højeffektive lampe har en levetid på op til 3.000 timer (4.000 timer i Quiet Mode) og kan nås fra bagsiden af projektoren. Luftfilteret kan blot skubbes ud fra siden. Der er hurtig adgang til vigtige optiske komponenter, så der ikke er behov for at skille projektoren ad.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon XEED WUX5000, dets funktioner og hvad det kan.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Høj lysstyrke og stort kontrastforhold

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video gengives med perfekte detaljer

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden