Canon XEED WUX500

XEED WUX500

Nyd en overlegen billedkvalitet, og få glæde af alsidige tilslutningsmuligheder med denne kompakte WUXGA-installationsprojektor, som har LCOS-teknologi, en konstant lysstyrke på 5000 lumen, et Canon 1,8x zoomobjektiv samt HDBaseT og Wi Fi.

XEED WUX500

Fordele

  • Få detaljerede, meget virkelighedstro billeder med indbygget WUXGA-opløsning (1920 x 1200 pixels) og Full HD-funktionalitet
  • Nyd den livagtige og konstante* lysstyrke på 5000 lumen og et indbygget kontrastforhold på 2000:1
  • Lav jævne og flotte billeder med levende, præcise farver med LCOS-panel og AISYS-teknologi
  • Zoomobjektiv på 1,8x med manuel objektivforskydning (lens shift), zoom og fokus til hurtig og nøjagtig installation
  • Opret forbindelse til en lang række enheder takket være HDBaseT-tilslutning** og Wi-Fi til trådløst LAN med NMPJ (Network Multi Projection)
  • Avanceret billedbehandling med funktioner som egde blending, billede-i-billede og firehjørners keystone-korrektion i hardwaren
  • Multiprojektion via USB med op til ni projektorer
  • HDMI- og RJ-45-netværksporte
  • Nem adgang til lampe og luftfilter hjælper med til at holde vedligeholdelsesomkostningerne nede
  • Energieffektiv med kun 30 dBA i Eco Mode og en levetid for lampen på op til 5.000 timer

Funktioner

Kig nærmere på Canon XEED WUX500

Kompakt installationsprojektor med høj opløsning


Nyd fremragende billedkvalitet og alsidige tilslutningsmuligheder med den kompakte XEED WUX500 installationsprojektor, der kun vejer 5,6 kg. Den leverer klare, detaljerede billeder i høj opløsning fra både computer- og videobaserede kilder, med letlæselig og jævn grafik takket være den indbyggede WUXGA-opløsning (1920 x 1200 pixels), som også understøtter Full HD.

Ensartet* lysstyrke


Canons optiske AISYS-system leverer en lysstyrke på 5000 lumen og et kontrastforhold på 2000:1. Det giver klare billeder, selv ved skarpt omgivende lys. Objektivet med 1,8x zoom har en konstant F2.8-blænde, så lysstyrken forbliver stort set uændret, uanset zoomindstilling.

Avanceret LCOS-panelteknologi


LCOS-panelerne (Liquid Crystal On Silicon) fungerer sammen med AISYS-systemet for at skabe enestående og jævne billeder med intense, nøjagtige farver, der ikke har uønskede glitter- og regnbue-effekter, som man ofte ser ved andre panelteknologier.

Effektive billedbehandlingsfunktioner, der giver dig kontrol


En række avancerede funktioner giver dig fuld fleksibilitet og kontrol over billedbehandlingen. Med indbygget edge blending og registreringsjustering kan du nemt blande billeder fra flere projektorer, mens firehjørners keystone-korrektion hjælper dig med at holde billedet skarpt og præcist selv ved projicering fra en vinkel. Billede-i-billede giver mulighed for projektion fra to digitale kilder (eller en digital og en analog), hvilket gør denne model ideel til videokonferencer.

Enkel genialitet


Projektorens Canon-kvalitetsobjektiv med 1,8 x zoom leverer præcis geometri, skarp fokus og nøjagtighed, og det er udstyret med elektrisk lodret og vandret objektivforskydning (lens shift) for enestående fleksibilitet ved installation.

Fleksible tilslutningsmuligheder


Projicér stillbilleder og levende billeder fra en lang række kilder med det omfattende udvalg af indgange. Disse omfatter en HDBaseT-tilslutning** og Wi-Fi, plus en NMPJ-funktion (Network Multi-Projection) til nem kabelbaseret eller trådløs projektion via LAN. Der findes HDMI- og DVI-stik til digitalt input, mens firmware nemt kan opdateres via USB-stikket, som også muliggør projektion direkte fra USB-dreve. Den indbyggede RJ-45-netværksport muliggør fjernovervågning og fjernbetjening og understøtter standarden 'Crestron Connected'™.

Energibesparende og let at vedligeholde


Energibesparende ECO Mode giver en lampelevetid på 5.000 timer og reducerer blæserstøjen til 30 dBA for et mere lydsvagt miljø. Vedligeholdelse er nem, og udskiftning af lampe og luftfilter i det installerede miljø går hurtigt og let. WUX500 er omfattet af Canons tre års udvidet garanteret låneservice, der giver dig en låneprojektor næste dag***, mens din enhed serviceres eller repareres.

Medicinsk variant


En dedikeret medicinsk version er også tilgængelig som tilbyder overensstemmelse med DICOM 14.

* Lysstyrke kan falde med op til 5 %. Baseret på et enkelt billedformat.
**Se nedenfor vedrørende afprøvede kompatible HDBaseT-transmittere.
***"Næste dag" betyder, at låneproduktet, hvor det er muligt, bliver leveret dagen efter reparationsanmodningen. Hvis anmodningen modtages om eftermiddagen, i en weekend eller på en helligdag, modtages låneproduktet inden for to dage. Denne låneservice er underlagt vilkår og betingelser og er kun tilgængelig i visse områder.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon XEED WUX500, dets funktioner og hvad det kan.

Kompatible HDBaseT-transmittere

(Andre transmittere kan være kompatible, men er ikke testet)

ProducentTypeModelnavnTilslutning via HDBaseTBemærk
VideoLydLANRS-232C
CrestronTransmitterDM-TX-201-CJaJaJaNejDenne transmitter har ingen RS-232C-port.
DM-TX-401-CJaJaJaNej
KramerTransmitterTP-581TJaJaJaJa
TP-582TJaJaJaJa
AMXTransmitterDX-TXJaJaJaNejDenne transmitter understøtter ikke RS-232C.
ExtronTransmitterXTP T USW 103NejNejNejNej
GefenTransmitterGEF-HDCAT5-ELRPOL(S)JaJaNej*³NejDenne transmitter understøtter ikke RS-232C.
AtlonaTransmitterAT-HDTX-RSNETJa*¹JaJaNej
CYPTransmitterPU-507-KITJa*¹JaJaJa

*¹ Fremviser muligvis ikke den forventede opløsning, når bestemte input-enheder er tilsluttet.
*² Denne projektor understøtter ikke "Extron XTP".
*³ LAN-kommunikation er ikke mulig, når projektoren er i standby (Transmitter understøtter ikke LPPF2-tilstand)

Ansvarsfraskrivelser
Standardindstillingen er LAN (Gbit).
Skift mellem HDBaseT⇔LAN (Gbit) kræver genstart af projektoren.

XEED-kundecases

Hospitalsgruppen Gesundheit Nord

Canons videoprojektorer giver lægerne i "Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH"-gruppen de skarpeste billeder. Brugen af Canons XEED SX80 Mark II Medical-videoprojektorer har moderniseret gruppens daglige rutiner, og gruppen bruger nu digitale røntgensystemer ved de daglige konsultationer i fire klinikker i Bremen.

Restaurant inamo, London

I 2010 blev der installeret over 90 Canon XEED-projektorer på inamo st james. Projektorerne er en del af inamos patentbeskyttede E-TableTM-løsning, der giver gæsterne mulighed for at bestille deres mad, vælge en digital dug, se kokkene i køkkenet via "ChefCam" og endda bestille en taxa hjem, alt sammen takket være en projiceret visning på deres bord.

3-year-lamp-warranty-campaign