Canon XEED WUX450ST

XEED WUX450ST

Denne lysstærke, alsidige og kompakte WUXGA-installationsprojektor med kort projektionsafstand leverer 4500 lumen og tilbyder et omfattende udvalg af installationsmuligheder med HDBaseT og 75 % lodret objektivforskydning (lens shift).

XEED WUX450ST

Fordele

  • Klare, detaljerede billeder takket være indbygget WUXGA-opløsning (1920 x 1200)
  • Projektioner med stort set ingen forvrængning fra Canon-objektiv med kort projektionsafstand
  • Lyse, inspirerende billeder via 4500 lumen
  • Dybe, levende farver fra det indbyggede kontrastforhold på 2000:1
  • Utrolig installationsfleksibilitet med blandt andet 75 % lodret objektivforskydning
  • Omfattende tilslutningsmuligheder inkluderer HDBaseT-, HDMI™- og DVI-indgange plus Wi-Fi
  • Fleksible muligheder med billede-i-billede og edge blending
  • PC-fri præsentation via USB for op til 9 tilsluttede projektorer med LAN
  • 3 års erstatningsgaranti for lampen og næste dag-låneservice*
  • Enestående energieffektivitet, 5.000 timers levetid for lampen og kun 30 dBa (Eco Mode)

Funktioner

Kig nærmere på Canon XEED WUX450ST

Objektivforskydning og kort projektionsafstand


XEED WUX450ST er en enestående fleksibel og alsidig multimedieprojektor med kompakt installation og høj opløsning. Projektoren kan placeres diskret over eller under skærmen takket være den lodrette og vandrette objektivforskydning, herunder en usædvanlig stor 75 % lodret rækkevidde, og den er velegnet til både fremad- og bagudrettet projektion.

Præcis og fleksibel


På trods af dets korte brændvidde projicerer objektivet billeder fra 30" op til hele 300" i diagonal størrelse. Forvrængning er stort set elimineret (typisk 0,1 %), mens den 0,56:1 projektionsafstand gør det muligt at projicere et 100"-billede fra kun 1,2 meters afstand - ca. en tredjedel af den projektionsafstand, som almindelige projektorer kræver.

Klare, jævne billeder


Med den seneste version af Canons optiske AISYS-system er XEED WUX450ST særdeles effektiv i brug og leverer konsekvent imponerende billeder. En lysstyrke på 4500 lumen og et kontrastforhold på 2000:1 sikrer, at dit publikum kan nyde klare, skarpe og levende billeder - med samme fremragende farvenøjagtighed og jævne billedgengivelse, som du forventer fra XEED-serien.

Avanceret behandling


Det er nemt at opnå fantastiske og helt jævne billeder i en bred vifte af installationsforhold. Projektoren har indbygget WUXGA-opløsning (1920x1200 pixels), og Full HD-funktioner understøttes af den avancerede LCOS-displayteknologi. En DICOM-simvariant fås med Blue-base- og Clear-base-programmer og giver mulighed for at vælge både DICOM sim og sRGB i billede-i-billede.

Indstillinger for kreativ billedbehandling


XEED WUX450ST's nye billedbehandlingsprocessor tilbyder et fantastisk udvalg af installationsvenlige funktioner, herunder hardware edge blending, indbygget registreringsjustering og indbyggede testmønstre. PC-fri præsentation via USB kan bruges med én projektor eller sammen med op til 9 projektorer, der er forbundet via et LAN-kabel. Billedvisningen billede-i-billede understøtter dobbelt digitalt input, så det er perfekt til moderne videokonferenceprogrammer. Billeder kan projiceres fra næsten alle vinkler i perfekt geometri med 4-punkts Keystone-korrektion.

Design, der gør det nemt at installere


Projektorens kompakte størrelse er en god fordel i klasseværelser, mødelokaler og andre mindre lokaler. Museer og kreative udstillingsmiljøer vil nyde godt af det flade kabinets smarte muligheder for at montere fødder, der gør den ideel til avancerede multiprojektorinstallationer. Det er nemt at projicere 360° med stablet og lodret projektion.

Fleksibel tilslutning


Nye tilslutningsmuligheder skaber endnu flere placeringer og muligheder. Send lyd, billede og kontrolsignaler via ét kabel på op til 100 m med HDBaseT eller trådløst over afstande på op til 25 m via indbygget Wi-Fi. NMPJ (Network Multi Projection) giver også mulighed for nem tilslutning via LAN. HDMI- og DVI-I-stik giver simultant digitalt input, mens Crestron RoomView® muliggør umiddelbar samlet fjernbetjening og overvågning.

Holdbar og lave driftsomkostninger


XEED WUX450ST's lampe holder op til 5.000 timer, når den bruges i ECO Mode. Utrolig energieffektiv drift opnås fra den dedikerede ECO-knap, der øjeblikkeligt aktiverer lavenergipæretilstanden og andre strømbesparende funktioner. En udvidet lampegaranti tilbyder op til tre gratis udskiftningspærer i en 3-årig periode, mens Canons tre års udvidede låneservice giver dig en låneprojektor med levering næste dag*, mens din egen enhed serviceres eller repareres.

* Næste dag betyder, at låneproduktet, hvor det er muligt, bliver leveret dagen efter reparationsanmodningen. Hvis anmodningen modtages om eftermiddagen, i en weekend eller på en helligdag, modtages låneproduktet inden for to dage. Denne låneservice er underlagt vilkår og betingelser og er kun tilgængelig i visse områder.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon XEED WUX450ST, dets funktioner og hvad det kan.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Høj lysstyrke og stort kontrastforhold

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video gengives med perfekte detaljer

HDMI Port

HDMI-port

Supporting HD video, audio and control

Understøtter HD-video, lyd og kontrol

Wi-Fi CERTIFIED

Wi-Fi-certificeret

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
3yr Lamp Promotion