Canon XEED WUX400ST

XEED WUX400ST

Canons første kompakte WUXGA-installationsprojektor med kort projektionsafstand, 75 % lodret lens shift (objektivforskydning) samt lysstyrke på 4000 lumen kombineret med enestående energiudnyttelse.

Fordele

  • Indbygget WUXGA-opløsning
  • Canon-objektiv med kort projektionsafstand
  • 4000 lumen
  • 2000:1 kontrast
  • Lodret og vandret lens shift (objektivforskydning)
  • Billede-i-billede og edge blending
  • HDMI™- og DVI-indgange
  • Præsentation uden brug af pc
  • Nem adgang til lampe og filter
  • Enestående energieffektivitet

Funktioner

Kig nærmere på Canon XEED WUX400ST

Objektiv med forskydning og kort projektionsafstand


XEED WUX400ST er en unik multimedieprojektor med kompakt installation og høj opløsning. Dens Canon-objektiv med kort projektionsafstand har et usædvanlig stort område for lodret og vandret lens shift (objektivforskydning). Dette helt nye objektiv eliminerer praktisk talt forvrængning (typisk 0,1 %) og har et projektionsforhold på blot 0,557:1. Så et billede på 100" kan projiceres fra en afstand af kun 1,2 meter – ca. en tredjedel af den afstand, der kræves med traditionelle projektorer. På trods af dets korte brændvidde projicerer objektivet billeder fra 30" op til hele 300" i diagonal størrelse. Med både lodret og vandret forskydning – herunder et usædvanlig bredt 75 % lodret område – kan projektoren placeres diskret over eller under lærredet og egner sig til både fremad- og bagudrettet projektion.

Klare, jævne billeder


Canons nyeste optiske AISYS-system er mere effektivt end nogensinde. Med en lysstyrke på 4000 lumen og et kontrastforhold på 2000:1 er billederne klare, skarpe og levende – med samme fremragende nøjagtige farver og jævne billedgengivelse, som du forventer fra XEED-serien.

Avanceret billedbehandling


Indbygget WUXGA-opløsning (1920 x 1200 pixels) og Full HD-muligheder understøttes af LCOS-displayteknologi, der leverer fantastiske, helt jævne billeder. Ud over dets optik i professionel kvalitet er XEED WUX400ST’s nye billedbehandlingsmotor fuld af funktioner, der er nemme at installere, som hardware edge blending, indbygget registreringsjustering (for at sikre perfekt RGB-paneljustering) og indbyggede testmønstre. Billedvisningen billede-i-billede understøtter dobbelt digitalt input, så det er perfekt til moderne videokonferenceprogrammer. 4-punkts keystone-korrektionsfunktionen gør det nemmere at projicere billeder fra næsten alle vinkler med perfekt geometri, mens reduktion af bevægelsessløring bevarer billederne skarpe ved afspilning af video med hurtig bevægelse.

Design, der gør det nemt at installere


Det nye kabinet, der er fladt øverst, har smarte muligheder for montering af fødder og er ideelt til avancerede installationer med flere projektorer. Det er nemt at stable og opnå opadrettet og nedadrettet projektion.

Fleksibel tilslutning


HDMI- og DVI-I-stik muliggør digitalt input, mens firmwaren er nem at opdatere via USB-stikket, som også gør det muligt at projicere direkte fra USB-nøgler. Crestron RoomView® muliggør umiddelbar samlet fjernbetjening og overvågning, mens Network Multi-Projection-funktionen (NMPJ) sørger for nem projektion via LAN.

Holdbar og energibesparende


XEED WUX400ST’s lampe holder op til 5000 timer, når den bruges i ECO Mode. En særlig ECO-knap aktiverer øjeblikkeligt lavenergilampetilstanden og andre energibesparende funktioner for usædvanlig energieffektiv drift.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon XEED WUX400ST, dets funktioner og hvad det kan.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Høj lysstyrke og stort kontrastforhold

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video gengives med perfekte detaljer

HDMI Port

HDMI-port

crestron

Crestron