Canon XEED WUX4000

XEED WUX4000

Med WUXGA-opløsning, Full HD-understøttelse og en række udskiftelige objektiver drager WUX4000 fordel af LCOS-teknologien - og omdefinerer således standarden for installationsprojektorer.

Fordele

  • Indbygget WUXGA-opløsning og Full HD-kompatibilitet
  • LCOS-teknologi
  • 4000 lumen
  • Kontrastforhold på 1000:1
  • Motoriseret lens shift (objektivforskydning), zoom og fokus
  • 3 udskiftelige objektiver
  • Avanceret RGB- og gammajustering
  • DVI- og HDMI-indgange
  • PJLink-kompatibel netværksport

Funktioner

Kig nærmere på Canon XEED WUX4000

WUXGA-opløsning og LCOS-teknologi - en unik kombination


Med projektion med WUXGA-opløsning (1920 x 1200 pixels) hæver XEED WUX4000 standarden for installationsprojektorer. Billeder fra en pc eller Macintosh vises med enestående skarphed, og alle detaljer er med ved gengivelse af Full HD-video. Canons LCOS-teknologi undgår de typiske bivirkninger ved konventionel billedprojektion og producerer utroligt flotte billeder uden uønskede "gitter-" eller "regnbue"-effekter.

Uovertruffen ydelse


XEED WUX4000 anvender den seneste generation af Canons optiske system AISYS og leverer hele 4000 lumen. AISYS optimerer LCOS-panelernes ydeevne, så der kan skæres igennem et højt niveau af omgivende lys. Et højt kontrastforhold 1000:1 sikrer levende farver og fine sorte nuancer.

Canons sortiment af udskiftelige objektiver


WUX4000 er den første model i XEED-serien, der giver dig et valg mellem flere udskiftelige objektiver i høj kvalitet. Standardobjektivet med 1,5x zoom er tilstrækkeligt til de fleste installationer. Der fås imidlertid også et zoomobjektiv med lang fokus til større arrangementer, og ultravidvinkelobjektivet med fast fokus er perfekt til bagprojektion. Uanset hvilket objektiv du vælger, er du sikker på at få ægte Canon-kvalitet - så billedets detaljer bibeholdes, uden at der gås på kompromis med lysstyrke eller billedgeometri.

Motoriseret lens shift (objektivforskydning)


WUX4000 har motoriseret lodret og vandret lens shift, hvilket sikrer nem installation. Lodret forskydning kan variere mellem +55 % og -15 % af billedhøjden, mens vandret forskydning kan være på +/-10 % af billedbredden.

Fleksibel integration og alsidige tilslutningsmuligheder


XEED WUX4000 er designet til at blive anvendt sammen med digitale high-definition-kilder og har både DVI-D- og HDMI-porte. Der er et 15-bens VGA-stik og tre mini-stik til lydtilslutning. Seriel- og netværksporte giver mulighed for styring og overvågning, mens PJLink-kompatibilitet gør WUX4000 perfekt til integration med AV-systemer.

Nem vedligeholdelse


WUX4000 er bygget til at holde og har et modulopbygget design, som gør den let at vedligeholde. Den højeffektive lampe har en levetid på op til 3000 timer (i Quiet Mode) og kan nås fra bagsiden af projektoren. Luftfilteret er nemt at tage ud fra siden uden at flytte på projektoren. Der er endda hurtig adgang til vigtige optiske komponenter med en begrænset levetid, så det ikke er nødvendigt at udføre en kompleks demontering. Det har aldrig været hurtigere eller nemmere at foretage vedligeholdelse.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon XEED WUX4000, dets funktioner og hvad det kan.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Høj lysstyrke og stort kontrastforhold

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video gengives med perfekte detaljer

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden