Canon XEED SX6000

XEED SX6000

XEED SX6000 inkorporerer LCOS- og AISYS-teknologi med motoriserede objektivfunktioner for at levere en farvestyrke på 6000 lumen og SXGA+-opløsning – ideelt, når der kræves et traditionelt billedformat.

Fordele

  • Indbygget SXGA+-opløsning
  • LCOS-teknologi
  • 6000 lumen farvestyrke
  • Kontrastforhold på 1000:1
  • Motoriseret zoom, fokus og objektivforskydning
  • Fire udskiftelige objektiver
  • Avanceret RGB- og gammajustering
  • DVI- og HDMI™-indgange
  • PJLink™-kompatibel netværksport
  • 360° installation

Funktioner

Kig nærmere på Canon XEED SX6000

Klar, detaljeret projektion


XEED SX6000 er Canons mest lysstærke LCOS-installationsprojektor. Med SXGA+ (1400 x 1050) høj opløsning og 6000 lumen er den ideel på steder, hvor lysstyrke er vigtig som f.eks. miljøer med flere skærme, store forsamlinger og auditorier.

Overvældende billedkvalitet


LCOS-panelet på 0,7” sammen med Canons optiske AISYS-system sikrer, at dit publikum kun ser perfekte, skarpe billeder - selv på krævende steder som hotelkonferencefaciliteter eller forelæsningssale.

4:3-projektion og et høj blændeforhold giver silkebløde billeder, hvilket gør denne model velegnet til professionelle fotografer, der skal fremvise de bløde toner i deres arbejde. Med et kontrastforhold på 1000:1 sikres dybe sorte og levende farver.

Enestående Canon-objektivkvalitet


Installationsprojektorer skal bruge meget nøjagtige objektiver, og XEED SX6000 tilbyder både den kvalitet og fleksibilitet, du har brug for. Med Canons objektivteknologi er du garanteret uovertruffen billeddefinition og maksimal lysstyrke.

Den avancerede installationsfunktion på ½ pixels nøjagtighed får dine billeder til at tage sig rigtig godt ud - det er vigtigt ved installationer med flere projektorer såsom 3D, stabling, blandede systemer og kupler.

Vælg dit ideelle objektiv


Fire udskiftelige højpræcisionsobjektiver, inklusive 1,5x standardzoom, vidvinkel, 1,7x lang zoom og 1,95x ultralang zoom, giver dig fleksibilitet til at udtrykke din kreativitet selv i de største miljøer.

Kontrollér dine billeder


XEED SX6000 indeholder en række smarte funktioner, der hjælper dig til at præsentere dine billeder pålideligt og nøjagtigt. Individuel RGB-kontrol, farvestyring på 6 akser og gammadetaljejustering hjælper dig til at opnå enestående farvematching, der er meget tæt på professionelt kalibrerede enheder.

Fleksibel tilslutning og betjening


XEED SX6000 tilbyder et stort udvalg af forbindelsesmuligheder, der er velegnede til fremvisning i virksomheder, uddannelsesinstitutioner og på offentlige steder. DVI- og HDMI™-stik lader dig projicere digitale billeder og video i HD, samtidig med at netværks- og RS232C-porte giver nem tilslutning til dit lokalestyringssystem og LAN. Branchestandarden PJLink™ understøttes også og giver styring og overvågning af IP. Kombineret med fleksibel 360° installation gør disse funktioner XEED SX6000 utrolig alsidig.

Spar omkostninger, reducér CO2-udledning


Med under 0,08 watt pr. lysenhed kan strømforbruget for XEED SX6000 beskrives som et af branchens laveste.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon XEED SX6000, dets funktioner og hvad det kan.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Høj lysstyrke og stort kontrastforhold

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

Serielle kommandoer

Download de serielle kommandoer, der er nødvendige for at kunne konfigurere fjernbetjening af SX6000

Download (pdf)

Case Study Gesundheit Nord Medical

Hospitalsgruppen Gesundheit Nord

Canons videoprojektorer giver lægerne i "Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH"-gruppen de skarpeste billeder. Brugen af Canons XEED SX80 Mark II Medical-videoprojektorer har moderniseret gruppens daglige rutiner, og gruppen bruger nu digitale røntgensystemer ved de daglige konsultationer i fire klinikker i Bremen.

Case Study inamo Restaurant

Restaurant inamo, London

I 2010 blev der installeret over 90 Canon XEED-projektorer på inamo st james. Projektorerne er en del af inamos patentbeskyttede E-TableTM-løsning, der giver gæsterne mulighed for at bestille deres mad, vælge en digital dug, se kokkene i køkkenet via "ChefCam" og endda bestille en taxa hjem, alt sammen takket være en projiceret visning på deres bord.

3-year-lamp-warranty-campaign