Canon XEED 4K501ST

XEED 4K501ST

Nyd næste generations billedkvalitet og fleksibilitet med den mindste* installationsprojektor med indbygget 4K (4096 x 2400), der kun vejer 18 kg. Med 5000 lumen, 4K LCOS-paneler og 4K-objektiv fra Canon leverer den fremragende resultater.

XEED 4K501ST

Fordele

 • Kompakt, let installationsprojektor med indbygget 4K-opløsning (4096 x 2400)
 • Optisk AISYS-system og 3 4K LCOS-paneler for jævne, klare billeder
 • Stort zoomobjektiv med 4K-glas og 5000 lumen sørger for, at billederne er ensartet lyse i hele zoomområdet
 • Indbygget kontrastforhold på 3000:1 for dybe, rene farver og stærke, ægte sorte toner
 • Fleksibel Canon-projektionsobjektiv med 1,3x zoom med motoriseret vandret og lodret objektivforskydning
 • Fire-hjørners keystone-korrektion og edge blending i HD maksimerer installationsmulighederne
 • DVI- og HDMI 2.0-indgange tilbyder kompatibilitet med digitale video- eller computerkilder
 • 1,0-billedforsinkelseshastighed og et nyt stabilitetssystem optimerer ydeevnen for 4K-film
 • Buet overfladeprojektionsteknologi, som giver skarphed helt ud til kanten og fremragende dybdeskarphed
 • Holdbart design, der er nemt at vedligeholde, og som giver lave ejeromkostninger

Funktioner

Kig nærmere på Canon XEED 4K501ST

Indbygget 4K-opløsning resulterer i en iøjnefaldende detaljegrad


Med indbygget 4K-opløsning (4096 x 2400) i et kompakt kabinet er XEED 4K501ST den mindste* installationsprojektor på markedet. 4K-opløsning giver overraskende skarp og detaljeret tekst, jævnere grafik og iøjnefaldende billeder fra både computer- og videokilder.

Kompakt, effektiv og nøjagtig optisk teknologi


Både det optiske AISYS-system og de 3 ægte 4K reflekterende LCOS-paneler i 4K501ST er særdeles kompakte og leverer den bedste ydeevne i branchen. AISYS-teknologien forbedrer farvegengivelsen, maksimerer lysstyrken og forbedrer kontrasten. Dual imaging-motorer giver jævne billeder i høj kvalitet, præcis som det var hensigten. Projektorens kompakte størrelse giver mulighed for lettere installation, hvor plads og vægt kan udgøre et problem.

Det nye objektiv leverer lyse, præcise billeder


4K501ST indeholder en ny 1,3x zoom og et 4K-glasobjektiv, der viderefører Canons mangeårige tradition med design af objektiver i høj kvalitet. Kombineret med projektorens lysstyrke på 5000 lumen og konstante blænde på f/2.6 leverer 4K501ST konsistent imponerende lysstyrke i hele zoomområdet. Et maksimalt indbygget kontrastforhold på 3000:1 giver suveræn virkelighedstro ydeevne med mere ægte farver og mørkere sorte toner, hvilket skaber en forbedret synsoplevelse.

Enestående fleksibilitet og brugervenlighed


XEED 4K501ST er designet til at levere fremragende resultater fra næsten alle positioner. Den motoriserede objektivforskydning på -/+ 60 % gør det enkelt at justere billedpositionen uden at skulle vippe eller flytte projektoren. Firehjørners keystone-korrektion sikrer, at billederne forbliver geometrisk perfekte. Edge blending-teknologi i HD hjælper dig med at producere smukke sammensatte billeder fra flere 4K501ST-projektorer, og der anvendes korrektionsdata på individuelt pixelniveau. 5-punkts justering giver dig mulighed for at justere RGB-pixels med blot 0,1 pixels, hvilket giver klarere gengivelse på runde eller buede skærme. Udvidede funktioner i den professionelle menu indeholder desuden multi-inputmetode, DVI-optimering, oplysninger om input-signal, samlet køretid og en indstilling til at ændre stop-bits fra 1 til 2 for at aktivere kompatibilitet med en bredere vifte af serielle kommunikationsenheder.

Alsidighed omsat til virkelighed


Takket være dets 4 DVI-D- samt 2 HDMI 2.0-indgange er det nemt at slutte 4K501ST til forskellige 4K-kilder, herunder digital video og computere. Inddragelsen af HDMI 2.0 betyder, at 4K-indhold kan projiceres med et enkelt HDMI-kabel. 4K-film leveres med meget lave niveauer for bevægelsessløring, mens simulationsmiljøer vil drage fordel af den næsten øjeblikkelige responstid med en forsinkelse på blot 16,6 ms. Buet overfladeprojektionsteknologi giver dig kontrol over fokus helt ud til kanterne - i tillæg til projektorens generelle fokus - hvilket giver troværdig billedgengivelse, selv på buede overflader.

Nem vedligeholdelse, lave ejeromkostninger


Ud over sit kompakte og holdbare design kombinerer 4K501ST problemfrit ejerskab med lave driftsomkostninger. Lampen og filteret er nemme at udskifte uden behov for at afmontere projektoren. Brancheførende energieffektivitet** på blot 475 W i Eco og kun 0,4 W i Standby minimerer driftsomkostningerne. Tryk på den særlige Eco-knap for at optimere alle parametre og drage fordel af det laveste energiforbrug overhovedet.

* Gældende på udgivelsestidspunktet
** I forhold til projektorer med sammenlignelig lysstyrke

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon XEED 4K501ST, dets funktioner og hvad det kan.

4K DVC icon

4K-opløsning

For powerful brightness and a high contrast ratio

Høj lysstyrke og stort kontrastforhold

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
 • Multimedieprojektor 4K501ST
 • Fjernbetjening (RS-RC05)
 • AA-batterier x 2
 • Strømkabel
 • Kasse med EAN-kode
 • Garantikort (E)
 • Vejledning (cd-rom)
 • Vigtige oplysninger