Canon XEED 4K500ST

Nyd effekten af 4K-projektion

Nyd næste generations billedkvalitet og fleksibilitet med den mindste og letteste* installationsprojektor med indbygget 4K (4096 x 2400). Med 5000 lumen, 4K LCOS-paneler og et 4K-objektiv fra Canon leverer den fremragende resultater.

0 %
  Kassens indhold

  Ultimativ klarhed med indbygget 4K-opløsning

  Kraftfuld, let og nøjagtig

  Den indbyggede 4K-opløsning (4096 x 2400) giver overraskende skarp og detaljeret tekst, jævnere grafik og iøjnefaldende billeder fra både computer- og videokilder. XEED 4K500ST er med sit kompakte kabinet den mindste og letteste installationsprojektor på markedet.

   4K500ST
  Projector

  Omfattende funktioner for kreativ projektion

  Lav iøjnefaldende og medrivende præsentationer med flere projektorer ved hjælp af den indbyggede Edge blending-teknologi, selv på runde eller buede overflader. Der er mulighed for endnu nemmere opsætning med fokusfunktionen for kanter (kun ændring af fokus i kanterne), registrering af underpixels og 28 testmønstre – alt sammen funktioner i den unikt udviklede 4K dual image-motor. Troværdig gengivelse af billeder med dynamisk gammafunktion, der forhindrer undereksponering af mørke områder og overeksponering af lyse områder. Det betyder, at billeder projiceres nøjagtigt med deres ægte farver.

  4K-kvalitet til medicinske miljøer

  Medicinske billeder kræver en international standard (DICOM Part 14) for at sikre, at gråtonebilleder, såsom røntgenbilleder, vises korrekt. Den indbyggede DICOM-simulationsmetode gengiver denne standard i enten Blue-base- eller Clear-base-farvetemperaturer. For at sikre at billeder gengives korrekt, så de indeholder de små farvenuancer, er der 21 forskellige gammaindstillinger til rådighed til hjælp til finjustering.

  4K

  Optisk AISYS-system og tre 4K LCOS-paneler

  Brancheførende ydeevne

  Både det optiske AISYS-system og de tre ægte reflekterende 4K LCOS-paneler i XEED 4K500ST er særdeles kompakte og leverer den bedste ydeevne i branchen. AISYS-teknologien forbedrer farvegengivelsen, maksimerer lysstyrken og forbedrer kontrasten. Dual imaging-motorer giver jævne billeder i høj kvalitet, præcis som det var hensigten. Projektorens kompakte størrelse giver mulighed for lettere installation, hvor plads og vægt kan udgøre et problem.

  Industry leading performance

  Mere end 4K

  Med en forbløffende opløsning på 4096 x 2400 (9.830.400 pixels), højere end DCI, opnår verdens mindste LCOS-panel på 0,76” en 4K-opløsning. Høj opløsning og farvekvalitet ved hjælp af tre LCOS-paneler giver mulighed for at vise billeder på den måde, som det var hensigten.

  Beyond-4k

  Lyse, klare billeder fra et lille kabinet

  For at opnå høj lysstyrke med et lille kabinet styrer Canons brugerdefinerede AISYS (Aspectual Illumination System) lyset fra lampen både i vandret og lodret retning. En høj lysstyrke på 5000 lumen opnås og fastholdes i hele zoomområdet uden at gå på kompromis med kontrastniveauet.

  Bright, clear images

  Zoomobjektiv med 4K-glas og 5000 lumen

  4K500ST

  Canons optiske teknologi

  XEED 4K500ST indeholder en ny 1,3x zoom og et 4K-glasobjektiv, der viderefører Canons mangeårige tradition med design af objektiver i høj kvalitet. Kombineret med projektorens lysstyrke på 5000 lumen og konstante blænde på f/2.6 leverer XEED 4K500ST konsistent imponerende lysstyrke i hele zoomområdet. Et indbygget kontrastforhold på 3000:1 giver suveræn virkelighedstro ydeevne med mere ægte farver og mørkere sorte toner, hvilket skaber en forbedret synsoplevelse.

  Buede projektionsfunktioner

  Billedet holdes helt skarpt selv i kanterne af en buet skærm, hvilket opnås via fokusjustering i kanterne. Optisk korrektion gør det muligt at ændre fokus i kanterne af billedet. Der er mulighed for justering for konkave og konvekse skærme med en radius på 3 meter eller derover. Med en stor blænde på f/2.6 bevares dybdeskarpheden, men den kan også justeres til en variabel blænde for at øge dybdeskarpheden afhængigt af skærmens krumning. Objektivhukommelsesfunktionen gemmer indstillingerne, så de er nemme at hente frem, hvis de bruges i flere applikationer.

  Projector
  4K500ST

  Billeder uden forvrængning i hele det projicerede område

  Tv-forvrængning er forvrængning af et billede i kanterne på grund af projektionsobjektivets kvalitet. Der kan være pincushion- og barrel-forvrængning, når der kun benyttes en projektor, men når der benyttes flere projektorer til at skabe et sammensat billede, kan det overlappede billede ikke justeres korrekt, hvilket giver et sammensat billede af dårlig kvalitet. Med en tv-forvrængningsforhold på 0,12 % kan sammensatte billeder vises helt perfekt.

  Indbygget kontrastforhold på 3000:1

  Justér kontrasten efter behov

  Afhængigt af de projicerede billeders karakter kan kontrastforholdet justeres fra 2000:1 op til 3000:1 ved at justere iris. På en buet skærm kan iriskontrol også bidrage til at fastholde den store dybdeskarphed i hele det projicerede område.

  Adjustment

  Jævn gengivelse af 4K-video ved 60fps

  Enestående fleksibilitet og brugervenlighed

  XEED 4K500ST er designet til at levere fremragende resultater fra næsten alle positioner. Den motoriserede objektivforskydning på -/+ 60 % gør det enkelt at justere billedpositionen uden at skulle vippe eller flytte projektoren. Firehjørners keystone-korrektion sikrer, at billederne forbliver geometrisk korrekte. Edge blending-teknologi i HD hjælper dig med at producere smukke sammensatte billeder fra flere XEED 4K500ST-projektorer, og der anvendes korrektionsdata på individuelt pixelniveau. 5-punkts justering giver dig mulighed for at justere RGB-pixels med blot 0,1 pixels, hvilket giver klarere gengivelse på runde eller buede skærme.

  Outstanding flexibility
  upscaling technology

  Jævn afspilning af video og opgraderingsteknologi

  4K500ST kan gengive jævn, ukomprimeret 4K-video ved 60 fps og er udstyret med en unikt udviklet, højtydende 4K dual image-motor. Billedet kan forbedres med reduktion af bevægelsessløring, som tilføjer en sort ramme til hvert billede for at sikre skarphed i billedkanterne, selv i hurtige videoer. Simulationsmarkedet kræver næsten øjeblikkelige reaktionshastigheder, så forsinkelsen på 16,6 ms (1 billedes forsinkelse ved 60 Hz) gør dette til en af de hurtigste projektorer på markedet.

  Fleksibel tilslutning

  Afspilning af 4K-medier (op til 4096 x 2400 at 60fps) er muligt ved hjælp af de fire DVI-D-stik enten i stribet eller krydsform og ved 4096 x 2160 ved hjælp af 2 HDMI-kabler. Et enkelt HDMI-kabel kan bruges til afspilning af 3048 x 2160-video ved 30fps eller til at opgradere 2K-medier til 4K ved hjælp af Canons egen opgraderingsalgoritme. Installationsmuligheder gør det muligt at bruge projektoren i 360 graders rotation, og vedligeholdelse er gjort let, idet lampen og filteret er tilgængelige, selv når projektoren er installeret.

  Flexible connectivity

  Kundecase

  Oplev XEED 4K500ST i funktion med fotograf og filmskaber Simeon Quarrie.

  Specifikationer

  4K-opløsning

  Højere end 4K-opløsning ved 4096 x 2400

  AISYS

  For kraftig lysstyrke og et stort indbygget kontrastforhold

  HDMI

  HDMI 1.4-port

  Creston Connected

  Understøtter Crestron Room View for kontrol

  PJLink

  Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

  Kassens indhold

  Anbefalet til dig...

  Tilbehør og forbrugsstoffer

  Du vil måske også kunne lide...

  extra

  Canon Professional Network

  Professionel, altomfattende dækning: Læs alt, hvad du behøver at vide om Canons fantastiske udvalg af projektorer.

  extra

  Canon Professional Services

  Hvorfor ikke søge om at blive medlem af CPS? Få glæde af ekspertsupport og -tjenester til dit Canon-udstyr.

  4K500ST

  Garantiservice

  3 års garanti som standard, 3 års lampeudskiftningsservice og dertil en omfattende 3-årig udskiftningsservicegaranti garanterer fuldstændig ro i sindet.

  3-year-lamp-warranty-campaign