Canon LX-MU800Z

LX-MU800Z

LX-MU800Z er Canons første DLP-projektor med en laserlyskilde. Den er perfekt til altid tændte digitale skilte, leverer et lysstærkt billedoutput på 8000 lumen og har avancerede billedkontroller, så den er forberedt til alle slags opgaver.

LX-MU800Z

Fordele

 • Lysstærkt og effektivt DLP-billede på 8000 lumen
 • Perfekt til digital skiltning: Indeholder effektive justeringsværktøjer, kan bruges døgnet rundt og mulighed for højformat
 • Ikke flere dyre lampeudskiftninger: Laserdiodeteknologien har en levetid på 20.000 timer
 • Indbygget WUXGA-opløsning (1920 x 1200) og 16:10-billedformat, med motoriseret zoom, fokus og billedskift
 • Levende farver og dybe sorte nuancer med 10500:1 dynamisk kontrastforhold (native 1050:1)
 • Ideel til mange slags brug: Fra undervisningslokaler, kontorer og mødelokaler til detailhandel eller museer
 • Understøttelse af 360-graders projektion og billedforvrængning for projektion på buede flader, fire hjørners keystone-korrektion samt geometriske justeringselementer
 • Projicér et 500" billede fra over 90 meter med det ultralange zoomobjektiv
 • Vælg mellem 8 udskiftelige objektiver for suveræn alsidighed*
 • Stort udvalg af inputmuligheder, herunder high-definition 3G-SDI
 • 3 års service med låneprojektor næste dag**

Funktioner

Kig nærmere på Canon LX-MU800Z

Iøjnefaldende, ny lyskilde


Som Canons første faste lyskildeprojektor producerer LX-MU800Z et ultraskarpt 8000 lumen billede i en WUXGA-opløsning op til 1920 x 1200. Canons laserdiode- og fosforlyskildeteknologi vil overgå traditionelle lampeprojektorer med en levetid på 20.000 timer, dvs. 8 timers brug hver dag i 7 år. Med dens faste væskekølede lyskilde kan Canon LX-MU800Z køre hele dagen, hver dag, mens driftsomkostningerne kun er en tiendedel af traditionelle projektorer med kviksølvlamper.

Ekstraordinær kontrol til digital skiltning


Kontrol, fleksibilitet og styrke lige ved hånden. Canon LX-MU800Z er ideel til digital skiltning med fuld understøttelse af 360-graders projektion og billedforvrængning for projektion på buede flader, samt avancerede geometriske justeringselementer, fire hjørners keystone-korrektion, billedrotation på 25 grader uden beskæring og 50 % mekanisk billedskift. Canons unikke edge blending-værktøjer giver mulighed for at samle billeder fra flere projektorer hurtigt og nemt, og projektoren kan endog monteres til højformat (montering påkrævet).

8 udskiftelige objektiver


Drag fordel af 8 udskiftelige objektiver*, som er designet til næsten al slags brug fra kort projektion med ultrazoom (0,62 m-10,4 m) til ultralang zoom (op til 91 m), alle med skærmstørrelser fra 40" til 500". Det er sikkert og enkelt at skifte mellem objektiverne: LX-MU800Zs integrerede software har 8 hukommelsespladser til forudindstillede objektivindstillinger, mens objektivets sikkerhedsfunktion lukker lyskilden ned, hvis objektivet afmonteres.

Flotte billeder


Canon LX-MU800Z kombinerer enkelt-chips DLP-teknologien med en kraftig laserlyskilde og anvender et hjul med 4 segmenter og 3 farver for at opnå et bedre billede og for at reducere "regnbueeffekten" markant, mens den dynamiske kontrast leverer dybere, sorte nuancer for at skabe endnu mere effekt. Et bredt 91,9 % sRGB-farverum giver en levende farvepalet, og lysstyrkeindstillingerne kan ændre i intervaller af 1 % fra 20 % til 100 % for nøjagtig tilpasning til omgivelsernes lysforhold og lysstyrke, når der bruges edge blending.

Forbedrede tilslutningsmuligheder og bedre styring


Canon LX-MU800Z er klar til at fremvise et bredt udvalg af medier, med direkte indgang til HDMI 1.4a, 15-bens D-sub, DVI-D, 5BNC-komponent og high-spec 3Gb/s-videostandarden 3G-SDI og HDBaseT til ukomprimeret video-via-Ethernet - ideelt til levende, stabil projektion. LX-MU800Z tilbyder også 15-bens D-sub- og 3G-SDI-outputporte, mens kontrolsystemerne kan drage fordel af RS-232C Seriel port, HDBaseT, LAN og netværkskontrolfunktioner.

Tre års næste dags-garanti


Med en lyskilde med lang levetid og ingen filtre, der skal erstattes, er LX-MU800Z nem at vedligeholde. Canons gratis 3 års udvidet garantilåneservice sikrer, at du kan låne en projektor næste dag**, mens din egen enhed serviceres, så nedetid begrænses til et minimum.

* Projektionsforholdet skal være noteret på projektionsobjektivet.
** "Næste dag" betyder, at låneproduktet, hvor det er muligt, bliver leveret dagen efter reparationsanmodningen. Hvis anmodningen modtages om eftermiddagen, i en weekend eller på en helligdag, modtages låneproduktet inden for to dage. Denne låneservice er underlagt vilkår og betingelser og er kun tilgængelig i visse områder.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LX-MU800Z, dets funktioner og hvad det kan.

DLP

DLP

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video gengives med perfekte detaljer

HDMI Port

HDMI-port

Supporting HD video, audio and control

Understøtter HD-video, lyd og kontrol

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

crestron

Crestron

3 Yr Extended warranty

3 års udvidet garanti