Canon LX-MU700

LX-MU700

Med 7500 lumen og et udvalg på 7 udskiftelige objektiver tilbyder denne WUXGA-installationsprojektor med to lamper en overbevisende kombination af fleksibilitet, driftssikkerhed og lyse, detaljerede billeder.

LX-MU700

Fordele

  • Installationsprojektor med to lysstærke DLP™-lamper
  • Integreret WUXGA-opløsning (1920 x 1200) med billedformat på 16:10
  • 7500 lumen for lyse, skarpe billeder
  • Kontrastforhold på 2100:1 for fyldige, dybe sorte farver
  • Nemt at optimere lysstyrke eller kontrast med et udvalg af to hjul med seks farver
  • Utroligt alsidig med syv forskellige udskiftelige objektiver
  • Tilpasser sig hurtigt til forskellige arbejdsbelastninger takket være motoriseret objektivforskydning med objektivhukommelse
  • Kan modtage input fra en lang række kilder, herunder HDBaseT med LAN-kommando
  • Opretholder geometriske billeder med vandret og lodret keystone-korrektion (+/- 40°)
  • Enkel og prismæssigt overkommelig at vedligeholde med op til 6.000 timers levetid

Funktioner

Kig nærmere på Canon LX-MU700

Lysstyrke og driftsikkerhed


Vælg LX-MU700-projektoren for at få lyse, klare og store billeder i en lang række installationsmiljøer. De to lamper leverer ikke blot en fantastisk lysstyrke på 7500 lumen, selv i store rum med meget kraftigt omgivende lys, de giver dig også forbedret driftssikkerhed. Din præsentation, forelæsning eller fremvisning vil stadig kunne vises, hvis den ene pære sætter ud, så dit publikum bliver aldrig skuffet.

Skarpe, overbevisende billeder


Indbygget WUXGA-opløsning (1920 x 1200) sikrer skarpe billeder og jævnere grafik. I modsætning til LCD-projektorer leverer LX-MU700's DLP-panel altid fine billeder i hele produktets levetid, så dine projektioner ikke forringes med tiden. Et kontrastforhold på 2100:1 giver rene farver og dybe sorte toner, hvilket forbedrer den oplevelse, dit publikum får. For at sikre de bedste resultater til alle opgaver og i alle miljøer får du med et udvalg med to hjul med seks farver mulighed for nemt at optimere dine billeder i forhold til enten lysstyrke eller kontrast.

Fleksibelt udvalg af objektiver


Med et udvalg på 7 udskiftelige Canon-objektiver i høj kvalitet fra faste korte objektiver til ultralange zoomobjektiver er det nemt at finde det helt rette objektiv til din projektionsafstand og -miljø. Uanset om du bruger et eller flere objektiver, vil du sætte pris på, hvordan objektivets hukommelsesfunktion øjeblikkeligt genkalder din foretrukne forskydning, fokus og zoomindstillinger. Du kan spare værdifuld tid, hvis din projektor har flere forskellige anvendelsesmuligheder på et sted, som for eksempel i et auditorium, hvor publikumsstørrelsen varierer.

Alsidige tilslutningsmuligheder


LX-MU700 hjælper dig med at få fuld glæde af nutidens innovative digitale kilder i høj kvalitet. Med en HDBaseT-port kan du overføre HD-video, lyd og kontrolsignaler med et enkelt LAN-kabel på op til 100 meters længde. Dermed får du en ny dimension af fleksibilitet til din installationsmuligheder. Med ekstra HDMI-, DVI- og displayporte samt 5 BNC-stik får du kompatibilitet med en lang række digitale video- og computerbaserede kilder.

Du kan nemt opnå fantastiske resultater


Tænd for din projektor, og Screen Trigger Output-funktionen vil automatisk sænke din skærm og positionere den i forhold til det projicerede format, så du får optimal billedkvalitet. Nem opsætning og betjening forbedres yderligere af lodret keystone-korrektion på +/-40°, hvilket sikrer nøjagtig billedgeometri fra stort set alle vinkler.

Nem, prismæssig overkommelig vedligeholdelse og ejerskab


LX-MU700 er designet til enkel vedligeholdelse: Lamper og filtre kan nemt udskiftes uden at fjerne projektoren fra dens installationsmiljø, og derved reduceres nedetiden til et absolut minimum. Og med op til 6.000 timers levetid for lamper og 35 dBA i Eco (en enkelt lampe) er LX-MU700 et økonomisk fordelagtigt købstilbud.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LX-MU700, dets funktioner og hvad det kan.

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video gengives med perfekte detaljer

HDMI Port

HDMI-port

Supporting HD video, audio and control

Understøtter HD-video, lyd og kontrol

DLP

DLP

3-year-lamp-warranty-campaign