Canon LX-MW500

LX-MW500

Med 5000 lumen og et kontrastforhold på 3750:1 er denne WXGA-semi-installationsprojektor perfekt til brugere, der vil have skarpe billeder i høj kvalitet fra en prismæssigt overkommelig og alsidig enhed.

LX-MW500

Fordele

 • Semi-installationsprojektor med høj lysstyrke, der giver dig enestående valuta for pengene
 • Indbygget WXGA-opløsning (1280 x 800 pixels) med 16:10-billedformat
 • DLP™-teknologi giver høj kontrast og stærke farver
 • 5000 lumen giver lyse og klare billeder på trods af projektorens kompakte størrelse
 • Kontrastforholdet på 3750:1 producerer dybe farver og ægte sorte toner
 • 2 HDMI-indgange (MHL-kompatible) og RJ-45-netværksporte maksimerer fleksibiliteten
 • Et 1,6x manuelt zoomobjektiv er centralt placeret, hvilket giver nemmere installation
 • Firehjørners keystone-korrektion (+/-30°) fastholder billedgeometrien uden besvær
 • 6-akset farvejustering bidrager til at opnå iøjnefaldende resultater med en lang række billeder
 • Lamper med op til 2.500 timers levetid og udvidet 3-årig lampegaranti
 • 10 W-højttaler med lydudgangsstik, hvilket gør den til en komplet AV-installationsløsning

Funktioner

Kig nærmere på Canon LX-MW500

Levende, nøjagtige billeder


LX-MW500's indbyggede WXGA-opløsning (1280 x 800) giver skarpere billeder, bedre grafik og tekst, der er lettere at læse. WXGA-opløsningen er ideel til både computer- og videokilder og er især egnet til moderne bærbare computere med bredformatskærm. DLP-panelet maksimerer lysstyrken og de små detaljer, mens forvrængning mindskes, såsom glittereffekten, der tit opleves med traditionelle LCD-projektorer.

Lyse farver, troværdige detaljer


Med usædvanligt lysstærke 5000 lumen for en så kompakt projektor leverer LX-MW500 tydeligt lysere billeder i miljøer som auditorier, mødelokaler og bestyrelseslokaler. Et kontrastforhold på 3750:1 giver rene farver og dybere sorte toner for en uovertruffen synsoplevelse, mens farvenøjagtigheden med den nye Brilliant Colour™-algoritme er forbedret. Alt dette sikrer, at dit kildemateriale præsenteres helt korrekt.

Fleksibelt udvalg af tilslutningsmuligheder


LX-MW500 indeholder 2 HDMI-indgange, HDBaseT- og RJ-45-netværksporte, så den er kompatibel med en lang række digitale video-, computer- og mobile kilder. Brug HDBaseT-porten til at overføre HD-video-, lyd- og kontrolsignaler¹ med et enkelt LAN-kabel på op til 100 meters længde, hvilket gør dine systemkonfigurationer og -installationer praktiske og fleksible. En af projektorens to HDMI-indgange er MHL-kompatibel, hvilket betyder, at en MHL-kompatibel tablet eller smartphone kan tilsluttes ved hjælp af en MHL-kabel, der kan købes i butikker.

Du kan nemt opnå fantastiske resultater


Med et central placeret manuelt 1,6x zoomobjektiv er LX-MW500 især nem at sætte op takket være dens firehjørners keystone-korrektion. I tillæg til dens lodrette og vandrette standardjustering (+/-30 %) betyder selvstændig hjørnejustering, at du nemt kan opnå geometrisk nøjagtige billeder, selv når projektoren befinder sig i en hævet vinkel eller en skæv position. 6-akset justering af farve, 5 billedmetoder og 2 brugerdefinerede metoder sikrer, at dit publikum ser dine projicerede medier nøjagtig, som det var hensigten.

Kompakt design, som giver nemt og prismæssigt overkommeligt ejerskab


LX-MW500 leveres med en gratis 3 års lampegaranti, der inkluderer op til 3 ekstra lamper, hvis lampen skulle svigte². For at give dig yderligere ro i sindet i det usandsynlige tilfælde, at der opstår problemer med projektoren, får du i henhold Canons udvidede låneservice en låneprojektor med levering næste dag*, mens din egen enhed serviceres eller repareres. LX-MW500's lamper kan nemt udskiftes uden at fjerne projektoren fra dens installationsmiljø, og lampens levetid er op til 2.500 timer. En 10 W-højttaler med lydudgangsstik betyder, at du kan bruge din LX-MW500 for at få dækket både dine lyd- og billedmæssige behov.

¹ I standby accepteres Power on ikke som en kontrolkommando via HDBaseT.
² Kræver produktregistrering.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LX-MW500, dets funktioner og hvad det kan.

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-port

Supporting HD video, audio and control

Understøtter HD-video, lyd og kontrol¹

MHL

Direkte input fra MHL-enheder

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

crestron

Crestron

3-year-lamp-warranty-campaign