Canon LV-X320

LV-X320

Den bærbare XGA-projektor, der leverer skarpe billeder fra en praktisk lille og let enhed. Pålidelig drift og nem vedligeholdelse gør den til et meget godt kvalitetsvalg for prisbevidste købere.

LV-X320

Fordele

  • Projicér skarpe billeder i høj kvalitet i klassisk XGA-opløsning (1024 x 768 pixels)
  • Få lysstærke farver og dybe sorte nuancer med 3200 lumen og et kontrastforhold på 10.000:1
  • Oplev skarpe, detaljerede billeder takket være DLP™-panelet
  • Let og kompakt med en vægt på kun 2,5 kg, hvilket giver nem transport
  • 1,1x manuel zoomobjektiv giver mulighed for fleksibel placering
  • RJ-45- og MHL-kompatible HDMI™-porte, samt understøttelse af 3D-indhold via DLP-Link-system
  • Med lodret og vandret keystone-korrektion (+/-30°) vises billederne korrekt
  • Den 6-aksede justering af farve og skærmens farvefunktion tilpasses dine omgivelser
  • Op til 6.000 timers levetid for lampen plus 3 års ekstra erstatningsgaranti for lampen*
  • Indbygget 10 W højttaler og lydudgang plus støjsvag drift på kun 29 dB

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon LV-X320

Klare, nøjagtige billeder


Hvis du er på udkig efter en bærbar projektor, der tilbyder fremragende kvalitet til en særdeles konkurrencedygtig pris, skal du vælge Canon LV-X320. Dit publikum vil nyde præcise og skarpe billeder med indbygget XGA-opløsning (1024 x 768 pixels) med lyse, levende farver og dybe sorte nuancer takket være projektorens lysstyrke på 3200 lumen og et kontrastforhold på 10.000:1. DLP-panelteknologi eliminerer billedforvrængning og leverer en mere realistisk lysstyrke end andre bærbare projektorer i samme prisklasse, hvilket gør denne til et fremragende valg for købere med et begrænset budget.

Nem opsætning


Selv når der ikke er meget plads, kan du sikre dig, at dine billeder er geometrisk perfekte takket være lodret og vandret keystone-korrektion på +/- 30°. En 1,1x manuel zoom giver øget fleksibilitet, idet du får kontrol over din projektors placering, hvilket er ideelt i mindre miljøer. Og når der er store mængder naturligt lys, eller hvor det er nødvendigt at projicere på farvede overflader, sørger farvekorrektionsfunktionen for, at du fortsat kan nyde klare, skarpe billeder og naturlige farver.

Opret forbindelse på din måde


Med LV-X320 har du mulighed for at projicere billeder i høj kvalitet fra en række kilder takket være det brede udvalg af indgange. Med en HDMI-port kan du drage fordel af HDMI-udgange, som nu findes på de fleste bærbare pc'er, og opnå skarpere, klarere og mere detaljerede billeder, mens virkningsfuldt 3D-indhold er let at afspille vha. DLP-Link-systemet. MHL-kompatibilitet giver ekstra komfort og gør det muligt for dig at projicere fra enhver MHL-aktiveret tablet eller smartphone via projektorens HDMI-port. Tilslutning, kontrol og vedligeholdelse via et IT-netværk er nemt via RJ-45-netværksporten, hvilket minimerer involvering af dit it-team.

Let og bærbar


Med sine blot 2,5 kilo er LV-X320 ganske let, og dens kompakte størrelse gør den samtidig nem at medbringe til foredrag, møder, seminarer og præsentationer. For nemmere transport på farten kan du vælge den bløde og beskyttende bæretaske (tilbehør). Tilslutning af din projektor, når du når frem til dit bestemmelsessted er let: Alle porte og tilslutninger er praktisk grupperet for ultra-nem adgang. Tilføj effekt til dine præsentationer, og forbedr dit publikums oplevelse ved at slutte en lydkilde til den indbyggede højttaler, eller ved at koble projektoren til en forstærker eller et højttaleranlæg ved hjælp af et lydudgangsstik.

Sænk omkostningerne - ikke kvaliteten


Når du vælger LV-WX320, forbliver dine ejeromkostninger fordelagtigt lave. Lampelevetid på op til 6.000 timer i Eco Mode, mens Canons omfattende 3 års lampegaranti* inkluderer op til 3 ekstra lamper inden for garantiperioden, hvis lampen skulle svigte under normalt brug - det fjerner en potentiel stor omkostning på en effektiv måde. Energiforbruget er kun 350 W i drift (240 W i Eco Mode), så du får lavere omkostninger og kan samtidig drive en bæredygtig forretning. Vedligeholdelsesomkostninger holdes på et absolut minimum takket være et filterfrit design og nem lampeudskiftning via projektorens toppanel. Og for at sikre, at dit publikum ikke distraheres af baggrundsstøj, kører LV-X320's blæser kun på 29 dB i Eco Mode.

* Varierer fra land til land. Produktet skal være registreret inden 60 dage.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LV-X320, dets funktioner og hvad det kan.

DLP

DLP

crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

MHL

MHL

3-year-lamp-warranty-campaign