Canon LV-X310ST

LV-X310ST

Denne bærbare XGA-projektor med kort projektionsafstand er let, kompakt og leverer klare, skarpe billeder på korte afstande. Driftsikkerhed og lave samlede ejeromkostninger gør denne projektor til et ideelt valg for den prisbevidste køber.

LV-X310ST

Fordele

  • Få skarpe billeder i høj kvalitet i klassisk XGA-opløsning (1024 x 768 pixels)
  • Få lysstærke farver og dybe sorte nuancer med 3.100 lumen og et kontrastforhold på 10.000:1
  • Vis store billeder fra korte afstande med objektivet med kort projektionsafstand på 0,61:1
  • Oplev skarpe, detaljerede billeder takket være DLP™-panelet
  • Let og kompakt med en vægt på kun 2,8 kg, hvilket gør den nem at transportere
  • RJ-45- og MHL-kompatible HDMI™-porte, samt understøttelse af 3D-indhold via DLP-Link-system
  • Med lodret og vandret keystone-korrektion (+/-15°) vises billederne korrekt
  • Den 6-aksede justering af farve og skærmens farvefunktion tilpasses dine omgivelser
  • Op til 6.000 timers levetid for lampen plus 3 års ekstra erstatningsgaranti for lampen*
  • Indbygget 10 W højttaler og lydudgang plus støjsvag drift på kun 29 dB

Funktioner

Kig nærmere på Canon LV-X310ST

Klar og nøjagtig på tæt hold


Organisationer, der har brug for en bærbar projekter med kort projektionsafstand, der kan tilbyde enestående kvalitet og god valuta for pengene, vil anse Canon LV-X310ST som det ideelle valg. Dit publikum vil nyde præcise og skarpe billeder med indbygget XGA-opløsning (1024 x 768 pixels) med lyse, levende farver og dybe sorte nuancer takket være projektorens lysstyrke på 3100 lumen og et kontrastforhold på 10.000:1. Et projektionsformat på 0,61:1 og et dedikeret 1,0x fast projektionsobjektiv giver en lang række placeringsmuligheder - såsom at projicere et 2,5 meter stort billede på blot 1,5 meters afstand. Sammen med DLP-teknologi, som giver forbedret billedkvalitet, tilbyder LV-X310ST et imponerende pris/ydelsesforhold.

Få gode resultater uden besvær


Hold dine billeder geometrisk perfekte takket være lodret og vandret keystone-korrektion på +/- 15°. Når der er store mængder naturligt lys, eller hvor det er nødvendigt at projicere på farvede overflader, sørger farvekorrektionsfunktionen for, at du fortsat kan nyde klare billeder og naturlige farver. Og med den 6-aksede farvejustering får du god kontrol over farvetoner, farvemætning og andre nøgleparametre, så du kan projicere fængende billeder under stort set alle forhold

Opret forbindelse på din måde


Brug LV-X310ST til at projicere billeder i høj kvalitet fra en række kilder takket være det brede udvalg af indgange. Med en HDMI-port kan du drage fordel af din bærbare computers HDMI-udgang og opnå skarpere og mere detaljerede billeder, mens virkningsfuldt 3D-indhold er let at afspille med DLP-Link-system. MHL-kompatibilitet giver ekstra komfort og gør det muligt for dig at projicere fra enhver MHL-aktiveret tablet eller smartphone via projektorens HDMI-port. Tilslutning, kontrol og vedligeholdelse via et IT-netværk er nemt via RJ-45-netværksporten, hvilket minimerer involvering af dit it-team.

Let og bærbar


Med sine blot 2,8 kilo er LV-X310ST ganske let, og dens kompakte størrelse gør den samtidig nem at medbringe til foredrag, møder, seminarer og præsentationer. For nemmere transport på farten kan du vælge den bløde og beskyttende bæretaske (tilbehør). Tilslutning af din projektor, når du når frem til dit bestemmelsessted er let: Alle porte og tilslutninger er praktisk grupperet for ultranem adgang. Tilføj effekt til dine præsentationer, og forbedr dit publikums oplevelse ved at slutte en lydkilde til den indbyggede højttaler, eller ved at koble projektoren til en forstærker eller et højttaleranlæg ved hjælp af et lydudgangsstik.

Sænk omkostningerne - ikke kvaliteten


Når du vælger LV-X310ST, forbliver dine ejeromkostninger lave. Lampelevetiden er på op til 6.000 timer i Eco Mode, mens Canons omfattende 3 års lampegaranti* fjerner omkostninger til udskiftninger af lamper på effektiv vis, hvis lampen skulle svigte under normalt brug. Energiforbruget er kun 350 W i drift (240 W i Eco Mode), så du får lavere omkostninger og kan samtidig drive en bæredygtig forretning. Vedligeholdelsesomkostningerne er minimeret af filterfrit design, og lamperne udskiftes nemt fra projektorens toppanel. Og for at sikre at dit publikum ikke distraheres af baggrundsstøj, kører blæseren i LV-WX310ST kun på 29 dB i Eco Mode.

* Varierer fra land til land. Produktet skal være registreret inden 60 dage.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LV-X310ST, dets funktioner og hvad det kan.

DLP

DLP

crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

MHL

MHL

3-year-lamp-warranty-campaign