Canon LV-WX320

LV-WX320

Denne WXGA-projektor leverer klare billeder i høj kvalitet og er virkelig let og kompakt. HDMI, MHL-kompatibilitet og en netværksport giver fremragende værdi for pengene.

LV-WX320

Fordele

  • Nyd de skarpe billeder i bredformat med indbygget WXGA-opløsning (1280 x 800 pixels)
  • Nyd imponerende lysstyrke (3200 lumen) og et kontrastforhold på 10.000:1 med dybe sorte nuancer
  • DLP™-panelet leverer konstant skarpe og præcise billeder
  • Let og bærbar med en vægt på blot 2,5 kg
  • 1,1x manuelt zoomobjektiv giver mulighed for fleksibel placering
  • RJ-45- og MHL-kompatible HDMI™-porte, samt understøttelse af 3D-indhold via DLP-Link-system
  • Forvrængning forhindres med lodret og vandret keystone-korrektion (+/-30°)
  • Den 6-aksede justering af farve og skærmens farvefunktion tilpasses dine omgivelser
  • Op til 6.000 timers levetid for lampen plus 3 års ekstra erstatningsgaranti for lampen*
  • Indbygget 10 W højttaler og lydudgangsstik samt støjsvag drift på kun 29 dB

Funktioner

Kig nærmere på Canon LV-WX320

Klare, nøjagtige billeder


Prisbevidste virksomheder, der har brug for en fremragende, bærbar projektor vil synes, at Canon LV-WX320 er det ideelle valg. Nyd klare og utroligt skarpe billeder i bredformat med den indbyggede WXGA-standardopløsning (1280 x 800 pixels) og et 16:10-billedformat. Levende farver og dybe sorte farver leveres konsekvent takket være projektorens lysstyrke på 3200 lumen og et kontrastforhold på 10.000:1. Sammen med DLP-panelteknologien, der mindsker gittereffekt, som man oplever med mange projektorer i samme prisklasse, tilbyder LV-WX320 en vindende kombination af kvalitet og værdi for pengene.

Få gode resultater uden besvær


Du kan sørge for, at dine billeder er geometrisk perfekte takket være lodret og vandret keystone-korrektion på +/- 30°. Med en 1,1x manuel zoom får du øget fleksibilitet, idet du kan projicere klart og troværdigt, selv på små områder. Og i omgivelser med store mængder naturligt lys, eller hvor det er nødvendigt at projicere på farvede overflader, sørger farvekorrektionsfunktionen for, at du fortsat kan nyde klare, skarpe billeder og naturlige farver.

Ubesværet tilslutning


Nyd fleksibiliteten til at projicere billeder i høj kvalitet fra en lang række kilder takket være LV-WX320's brede udvalg af indgange. Med en HDMI-port kan du drage fordel af HDMI-udgange, som nu findes på de fleste bærbare pc'er, og opnå skarpere, klarere og mere detaljerede billeder, mens virkningsfuldt 3D-indhold er let at afspille vha. DLP-Link-systemet. MHL-kompatibilitet giver ekstra komfort og gør det muligt for dig at projicere fra enhver MHL-aktiveret tablet eller smartphone via projektorens HDMI-port. Tilslutning, kontrol og vedligeholdelse via et IT-netværk er nemt via RJ-45-netværksporten, hvilket minimerer involvering af dit it-team.

Let og bærbar


LV-WX320 vejer kun 2,5 kg og er let nok til at medbringe til foredrag, møder, seminarer og præsentationer. For nemmere transport på farten kan du vælge den bløde og beskyttende bæretaske (tilbehør). Tilslutning af din projektor, når du når frem til dit bestemmelsessted er let: Alle porte og tilslutninger er praktisk grupperet for ultra-nem adgang. Tilføj effekt til dine præsentationer, og forbedr dit publikums oplevelse ved at slutte en lydkilde til den indbyggede højttaler, eller ved at koble projektoren til en forstærker eller et højttaleranlæg ved hjælp af et lydudgangsstik.

Prismæssigt overkommelig


Når du vælger LV-WX320, forbliver dine ejeromkostninger lave. Lampelevetiden er på op til 6.000 timer i Eco Mode, mens Canons omfattende 3 års lampegaranti* inkluderer op til 3 ekstra lamper inden for garantiperioden, hvis lampen skulle svigte under normalt brug - det fjerner en potentiel stor omkostning på en effektiv måde. Energiforbruget er kun 350 W i drift (240 W i Eco Mode), så du får lavere omkostninger og kan samtidig drive en bæredygtig forretning. Vedligeholdelsesomkostninger holdes på et absolut minimum takket være et filterfrit design og nem lampeudskiftning via projektorens toppanel. Og for at sikre, at dit publikum ikke distraheres af baggrundsstøj, kører LV-WX320's blæser kun på 29 dB i Eco Mode.

* Varierer fra land til land. Produktet skal være registreret inden 60 dage.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LV-WX320, dets funktioner og hvad det kan.

DLP

DLP

crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

MHL

MHL

3-year-lamp-warranty-campaign