Canon LV-WX310ST

LV-WX310ST

Denne bærbare WXGA-projektor med kort projektionsafstand er let, kompakt og leverer skarpe billeder i bredformat på korte afstande. HDMI, MHL-kompatibilitet og en netværksport gør det til et fleksibelt kvalitetsvalg for den omkostningsbevidste køber.

LV-WX310ST

Fordele

  • Vis skarpe billeder i bredformat med indbygget WXGA-opløsning (1280 x 800 pixels)
  • Oplev lysstærke billeder takket være 3100 lumen og et kontrastforhold på 10.000:1 med dybe sorte nuancer
  • Vis store billeder fra korte afstande med objektivet med kort projektionsafstand på 0,49:1
  • DLP™-panelet leverer konstant skarpe og præcise billeder
  • Let og bærbar med en vægt på blot 2,8 kg
  • RJ-45- og MHL-kompatible HDMI™-porte, samt understøttelse af 3D-indhold via DLP-Link-system
  • Forvrængning forhindres med lodret og vandret keystone-korrektion (+/-15°)
  • Den 6-aksede justering af farve og skærmens farvefunktion tilpasses dine omgivelser
  • Op til 6.000 timers levetid for lampen plus 3 års ekstra erstatningsgaranti for lampen*
  • Indbygget 10 W højttaler og lydudgang plus støjsvag drift på kun 29 dB

Funktioner

Kig nærmere på Canon LV-WX310ST

Klare, virkelighedstro billeder på tæt hold


Til dem med et begrænset budget, som har brug for en lysstærk og bærbar projektor med kort projektionsafstand, er Canon LV-WX310ST det oplagte valg. Nyd klare og skarpe billeder i bredformat med den indbyggede WXGA-standardopløsning (1280 x 800 pixels) og et 16:10-billedformat. Levende farver og dybe sorte farver leveres konsekvent takket være projektorens lysstyrke på 3100 lumen og et kontrastforhold på 10.000:1. Et projektionsformat på 0,49:1 og et dedikeret 1,0x fast projektionsobjektiv giver en lang række placeringsmuligheder - såsom at projicere et 2,5 meter stort billede på blot 1,22 meters afstand. Sammen med DLP-panelteknologien, der forbedrer realistisk billedkvalitet, tilbyder LV-WX310ST en vindende kombination af kvalitet og værdi for pengene.

Få gode resultater uden besvær


Takket være lodret og vandret keystone-korrektion på +/- 15° sikres det, at billederne er geometrisk korrekte. Og i omgivelser med store mængder naturligt lys, eller hvor det er nødvendigt at projicere på farvede overflader, sørger farvekorrektionsfunktionen for, at du fortsat kan nyde klare billeder og naturlige farver. 6-akset farvejustering giver god kontrol med farvetoner, farvemætning og andre nøgleparametre, så du kan projicere fængende billeder under stort set alle forhold.

Ubesværet tilslutning


Nyd fleksibiliteten til at projicere billeder i høj kvalitet fra en lang række kilder takket være det brede udvalg af indgange på LV-WX310ST. Med en HDMI-port kan du drage fordel af din bærbare computers HDMI-udgang og opnå skarpere og mere detaljerede billeder, mens virkningsfuldt 3D-indhold er let at afspille med DLP-Link-system. MHL-kompatibilitet giver ekstra komfort og gør det muligt for dig at projicere fra enhver MHL-aktiveret tablet eller smartphone via projektorens HDMI-port. Tilslutning, kontrol og vedligeholdelse via et IT-netværk er nemt via RJ-45-netværksporten, hvilket minimerer involvering af dit it-team.

Let og bærbar


Med blot 2,8 kg er LV-WX310ST let nok til at bære uden besvær, og for nemmere transport kan du vælge den bløde og beskyttende bæretaske (tilbehør). Tilslutning af din projektor, når du når frem til dit bestemmelsessted, er let: Alle porte og tilslutninger er praktisk grupperet for ultranem adgang. Gør dit publikums oplevelse endnu bedre ved at slutte en lydkilde til den indbyggede højttaler, eller ved at koble projektoren til en forstærker eller et højttaleranlæg ved hjælp af et lydudgangsstik.

Prismæssigt overkommelig


Når du vælger LV-WX310ST, forbliver dine ejeromkostninger lave. Lampelevetiden er på op til 6.000 timer i Eco Mode, mens Canons omfattende 3 års lampegaranti* inkluderer op til 3 ekstra lamper inden for garantiperioden, hvis lampen skulle svigte under normalt brug - det fjerner en potentiel stor omkostning på en effektiv måde. Energiforbruget er kun 350 W i drift (240 W i Eco Mode), så du får lavere omkostninger og kan samtidig drive en bæredygtig forretning. Vedligeholdelsesomkostninger holdes på et absolut minimum takket være et filterfrit design og nem lampeudskiftning via projektorens toppanel. Og for at sikre at dit publikum ikke distraheres af baggrundsstøj, kører blæseren i LV-WX310ST kun på 29 dB i Eco Mode.

* Varierer fra land til land. Produktet skal være registreret inden 60 dage.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LV-WX310ST, dets funktioner og hvad det kan.

DLP

DLP

crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

MHL

MHL

3-year-lamp-warranty-campaign