Canon LV-WX300UST

LV-WX300UST

Den kompakte og bærbare LV-WX300UST med ultrakort projektion er nem at sætte op og har indbygget WXGA-opløsning. Den er perfekt til at projicere tydelige og klare billeder i bredformat i små mødelokaler og klasseværelser.

Fordele

  • Kompakt og bærbar projektor med ultrakort projektion, og den vejer kun 5 kg
  • Projicér lyse, klare 100"-billeder i 445 millimeters afstand uden besvær
  • DLP-panel med indbygget WXGA-opløsning (1280 x 800 pixels) og 16:10-bredformat
  • Nyd den livagtige lysstyrke på 3000 lumen og et kontrastforhold på 7500:1
  • +/- 40° lodret keystone-korrektion
  • Lampe med levetid på op til 8.000 timer og kun 29 dBA i Eco Mode
  • 6-akset farvejustering med avanceret skærmfarvejustering
  • 2 HDMI-porte og RJ-45-netværksport
  • 2 indbyggede 10 W-højttalere

Funktioner

Kig nærmere på Canon LV-WX300UST

Kompakt og bærbar projektor med ultrakort projektion


LV-WX300UST med ultrakorte projektion giver storskærmsprojektion, selv hvor der er begrænset plads. Den projicerer et skarpt og klart 100"-billede fra en projektionsafstand på kun 44,5 cm. Når den er vægmonteret, bliver oplægsholderen ikke blændet af projektoren, og området, der kan dækkes af oplægsholderens krop minimeres, samtidig med at skygger på skærmen undgås. Med kompakte ydermål på 287 x 122,6 x 374,5 mm og med en vægt på kun 5 kg er den tilpas let og lille til at blive transporteret fra sted til sted. Det gør den helt perfekt til virksomheder og uddannelsesinstitutioner, hvor det er nødvendigt at lave fremvisninger i små mødelokaler eller klasseværelser i en virksomhed eller på et campus.

Uovertruffen levende billedkvalitet


LV-WX300UST leverer klare, skarpe og naturtro billeder takket være projektorens DLP-teknologi med indbygget WXGA-opløsning (1280 x 800 pixels), med en lysstyrke på 3000 lumen og et kontrastforhold på 7500:1. Farverne fremstår skarpt og naturligt med dybe mørke toner. Tekst er nemmere at læse, grafik vises mere jævnt, og der er ingen spor af gittereffekt som ved almindelige LCD-projektorer. Sammen med 16:10-bredformatet er den ideelt til brug med bærbare computere i bredformat.

Nem at sætte op


Du kan sikre dig, at billederne bevarer en perfekt geometri selv i små lokaler ved hjælp af den lodrette (+/-40 grader) keystone-korrektion. Avanceret 6-akset farvejustering og skærmfarvejustering gør det muligt at projicere klare billeder på enhver farvet overflade, når der ikke er et hvidt lærred til rådighed.

Fleksible tilslutningsmuligheder


Projicér stillbilleder og levende billeder fra en lang række kilder med det omfattende udvalg af indgange på LV-WX300UST. Der er blandt andet to HDMI™-porte til projektion af lyse og skarpe billeder fra en lang række digitale video- og computerkilder. Den indbyggede RJ-45-netværksport muliggør fjernovervågning og fjernbetjening og understøtter standarden "Crestron Connected™". Læg lyd i høj kvalitet til præsentationerne vha. to indbyggede 10 W-højttalere.

Økonomisk og nem at vedligeholde


LV-WX300UST er økonomisk i drift takket være en lampe med 5.000 timers levetid, hvilket forlænges til 8.000 timer med den energibesparende Eco Mode. Eco Mode reducerer også energiforbruget til blot 270 W og ventilationsstøj til 29 dBA, hvilket giver et mere støjfrit miljø. Vedligeholdelse er enkel med hurtig og nem udskiftning af lampe.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LV-WX300UST, dets funktioner og hvad det kan.

DLP

DLP

crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

3-year-lamp-warranty-campaign