Canon LV-X300ST

LV-X300ST

Oplev livagtige billeder i klassisk 4:3-billedformat med denne kompakte projektor med kort projektionsafstand. Med et projektionsforhold på kun 0,61:1, indbygget XGA-opløsning og HDMI-indgang er den et fleksibelt valg for brugere, der sætter pris på mobilitet og nem opsætning.

Fordele

  • Få nøjagtige billeder i klassisk XGA-opløsning (1024 x 768 pixels)
  • Nyd den livagtige lysstyrke på 3000 lumen og et kontrastforhold på 2300:1
  • 0,61:1 projektionsforhold - giver et stort billede på kort afstand
  • 1,0x fast projektionsobjektiv af høj kvalitet med kort projektionsafstand
  • Kompakt og let: kun 2,8 kg
  • -18° / +12° lodret keystone-korrektion
  • 4.000 t lampelevetid (6.000 t i Eco Mode)
  • HDMI™-port og 2 VGA-porte
  • RJ-45-netværksport til fjernstyring og overvågning
  • Indbygget 10 W-højttaler

Funktioner

Se nærmere på Canon LV-X300ST

Lysstærke, skarpe og naturtro billeder


Kunder, der har brug for en lysstærk, men alligevel budgetvenlig kvalitetsprojektor med kort projektionsafstand, vil opleve LV-X300ST som det perfekte valg. Med sit klassiske 4:3-billedformat og XGA-opløsning (1024 x 768 pixels), 3000 lumen lysstyrke og et kontrastforhold på 2300:1 leverer projektorens DLP-teknologi skarpe og præcise billeder. Projektionsforholdet på 0,61:1 reducerer afstanden sammenlignet med konventionelle projektorer, hvilket gør den ideel til brug i mindre møde- eller undervisningslokaler.

Praktisk at transportere


LV-X300ST er let nok til at bære fra sted til sted med kun 2,8 kg. Det gør den til et godt valg for virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der har brug for projektorer en række forskellige steder på en campus eller i en kontorbygning - også i små lokaler.

Nem at sætte op


Sørg for, at billederne bevarer en perfekt geometri selv i små lokaler ved hjælp af den lodrette ( -18/+12 grader) keystone-korrektion. Få ekstra hjælp til at opnå gode resultater på steder uden lærred takket være farvekorrektionsfunktionen, der kompenserer for den farvning af billedet, der opstår, når man projicerer billeder på farvede vægge. Så kan dit publikum se klare, projicerede billeder med naturlige farver, selv når der ikke er adgang til et lærred.

Sænk omkostningerne - ikke kvaliteten


De samlede ejeromkostninger holdes på et lavt niveau med 4.000 timers levetid på lampen i LV-X300ST - en levetid, der kan forlænges op til 6.000 timer med den energibesparende Eco Mode. Desuden reducerer Eco energiforbruget yderligere til kun 270 W. Projektoren bruger mindre end 1 watt i standby (med deaktiveret LAN). Eco Mode gør det også muligt at skabe et støjsvagt miljø uden distraktioner ved at reducere blæserstøjen til kun 29 dBA. Det bedste af det hele er, at der er ikke er nogen luftfiltre, der skal renses eller udskiftes.

Fleksible tilslutningsmuligheder


Et omfattende udvalg af indgange gør, at LV-X300ST projicerer stillbilleder og levende billeder fra en lang række kilder uden problemer. HDMI™-porten leverer lysstærke og skarpe billeder fra aktuelle digitale kilder, herunder Blu-ray disc-afspillere og bærbare computere. To VGA-porte giver tilslutningsmuligheder for ældre computere. LV-X300ST kan overvåges og fjernstyres via RJ-45-porten, og den understøtter desuden standarden "Crestron Connected™". Læg lyd i høj kvalitet på præsentationerne med den indbyggede 10 W-højttaler.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LV-X300ST, dets funktioner og hvad det kan.

DLP

DLP

crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

3-year-lamp-warranty-campaign