Canon LV-WX300ST

LV-WX300ST

Projicer livagtige billeder i bredformat fra kort afstand med Canon LV-WX300ST. Denne kompakte projektor med kort projektionsafstand har indbygget WXGA-opløsning, HDMI-indgang og nem opsætning, kort sagt en usædvanligt fleksibel arbejdshest.

Fordele

  • Lav klare billeder i bredformat med indbygget WXGA-opløsning (1280 x 800 pixels)
  • Nyd den livagtige lysstyrke på 3000 lumen og et kontrastforhold på 2300:1
  • Vis større billeder med kortere projektionsafstand med 0,49:1 projektionsforhold
  • 1,0x fast projektionsobjektiv af høj kvalitet med kort projektionsafstand
  • Kompakt og let: kun 2,8 kg
  • -18° / +12° lodret keystone-korrektion
  • 4.000 t lampelevetid (6.000 t i Eco Mode)
  • HDMI™-port og 2 VGA-porte
  • RJ-45-netværksport til fjernstyring og overvågning
  • Indbygget 10 W-højttaler

Funktioner

Kig nærmere på Canon LV-WX300ST

Lysstærke, skarpe og naturtro billeder


LV-WX300ST er perfekt til brugeren, der har brug for en lysstærk kvalitetsprojektor med kort projektionsafstand til en overkommelig pris. Med den indbyggede WXGA-bredformatopløsning (1280 x 800 pixels), 3000 lumen lysstyrke og et kontrastforhold på 2300:1 leverer projektorens DLP-teknologi skarpe og præcise billeder. Et projektionsforhold på 0,49:1 giver en række nye installationsmuligheder, fordi afstanden mellem projektoren og lærredet reduceres drastisk. Opsætningen bliver nemmere, præsentationsholderen blændes ikke af projektoren, og man undgår også nemt skygger på billedet.

Praktisk at transportere


LV-WX300ST er let nok til at bære fra sted til sted med kun 2,8 kg. Det gør den til et godt valg for virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der har brug for fremvisning i en række lokaliteter på en campus eller i en kontorbygning. Den korte projektionsafstand er ideel i trange eller fyldte omgivelser, hvor det kan være vanskeligt at placere en traditionel projektor.

Nem at sætte op


Opnå billeder, der bevarer en perfekt geometri selv i små lokaler, ved hjælp af den lodrette (-18/+12 grader) keystone-korrektion. Som en ekstra hjælp til at opnå gode resultater i miljøer uden lærred kan du bruge farvekorrektionsfunktionen. Den kompenserer for farvning af billeder, når de projiceres på farvede vægge - så publikum kan nyde klare billeder med naturlige farver, selv når der ikke er noget lærred.

Sænk omkostningerne - ikke kvaliteten


De samlede ejeromkostninger holdes på et lavt niveau med 4.000 timers levetid for lampen i LV-WX300ST - en levetid, der kan forlænges op til 6.000 timer med den energibesparende Eco Mode. Desuden reducerer Eco energiforbruget yderligere til kun 270 W. Projektoren bruger mindre end 1 W i standby (med deaktiveret LAN). Eco Mode gør det også muligt at skabe et støjsvagt miljø uden distraktioner ved at reducere blæserstøjen til kun 29 dBA. Desuden er der ingen luftfiltre, der skal renses eller udskiftes, så vedligeholdelsen holdes så enkel som muligt.

Fleksible tilslutningsmuligheder


Projicer stillbilleder og levende billeder fra en lang række kilder med det omfattende udvalg af indgange på LV-WX300ST. Brug HDMI™-porten til at projicere lysstærke og skarpe billeder fra aktuelle digitale kilder, herunder Blu-ray disc-afspillere og bærbare computere, eller tilslut til en af de to VGA-porte helt uden besvær. LV-WX300ST kan overvåges og fjernstyres via RJ-45-porten, og den understøtter desuden standarden "Crestron Connected™". Læg lyd i høj kvalitet på præsentationerne med den indbyggede 10 W-højttaler.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LV-WX300ST, dets funktioner og hvad det kan.

DLP

DLP

crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

3-year-lamp-warranty-campaign