Canon LV-WX300

LV-WX300

Få lysstærke billeder af høj kvalitet i bredformat og utrolig nem opsætning med Canon LV-WX300. HDMI-indgang, støjsvag drift og kompakt størrelse gør projektoren endnu mere fleksibel.

Fordele

  • Nyd de skarpe billeder i bredformat med indbygget WXGA-opløsning (1280 x 800 pixels)
  • Få lysstærke, livagtige billeder med en lysstyrke på 3000 lumen og et kontrastforhold på 2300:1
  • 1,1x zoomobjektivet giver mulighed for fleksibel placering af projektoren
  • Kompakt og let: kun 2,5 kg
  • Lodret keystone-korrektion
  • 5.000 t lampelevetid (6.000 t i Eco Mode)
  • HDMI™-port og 2 VGA-porte
  • RJ-45-netværksport til fjernstyring og overvågning
  • Indbygget 10 W-højttaler

Funktioner

Kig nærmere på Canon LV-WX300

Lysstærke, skarpe og naturtro billeder


LV-WX300 er et fremragende valg, når man ønsker en lysstærk, bærbar projektor af høj kvalitet og har et begrænset budget. Med den indbyggede WXGA-opløsning (1280 x 800 pixels), 3000 lumen lysstyrke og et kontrastforhold på 2300:1 leverer projektorens DLP-teknologi skarpe og præcise billeder. Du kan placere LV-WX300-projektoren mere fleksibelt takket være dens 1,1x zoomobjektiv - en betydelig fordel i mindre omgivelser såsom mødelokaler.

Praktisk at transportere


Med kun 2,5 kg er LV-WX300 let nok til at bære fra sted til sted. Det gør den til et godt valg for virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der har brug for fremvisning i en række lokaler på en campus eller i en kontorbygning.

Nem at sætte op


Du kan sikre dig, at billederne bevarer en perfekt geometri selv i små lokaler ved hjælp af den lodrette (+/-30 grader) keystone-korrektion. Som en ekstra hjælp til at opnå gode resultater i miljøer uden lærred kan du bruge farvekorrektionsfunktionen. Den kompenserer for farvning af billeder, når de projiceres på farvede vægge - så du kan vise klare billeder med naturlige farver, selv når der ikke er noget lærred.

Sænk omkostningerne - ikke kvaliteten


Dine samlede ejeromkostninger holdes på et lavt niveau med 5.000 timers levetid på lampen i LV-WX300 - en levetid, der kan forlænges op til 6.000 timer med den energibesparende Eco Mode. Desuden reducerer Eco energiforbruget yderligere til kun 275 watt. Projektoren bruger mindre end 1 W i standby (med deaktiveret LAN). Eco Mode gør det også muligt at skabe et støjsvagt miljø uden distraktioner ved at reducere blæserstøjen til kun 29 dBA.

Fleksible tilslutningsmuligheder


Du kan projicere stillbilleder og levende billeder fra en lang række kilder med det omfattende udvalg af indgange på LV-WX300. Brug HDMI™-porten til at projicere lysstærke og skarpe billeder fra aktuelle digitale kilder, herunder Blu-ray disc-afspillere og bærbare computere. Eller opret forbindelse til en af de to VGA-porte. LV-WX300 kan overvåges og fjernstyres via RJ-45-porten, og den understøtter desuden standarden "Crestron Connected™". Læg lyd i høj kvalitet på præsentationerne med den indbyggede 10 W-højttaler.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LV-WX300, dets funktioner og hvad det kan.

DLP

DLP

crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

3-year-lamp-warranty-campaign